Dubbeljackpot från Romme - V75 14/11 » 12 nov. | Kim - Travstugan.se
  • Hem
  • Kim
  • Dubbeljackpot från Romme - V75 14/11

Dubbeljackpot från Romme - V75 14/11

Förra helgen var det riktigt svårt att hitta 7 rätt och nu får har vi en rolig dubbeljackpot att spela om! Omgången känns ganska öppen och kan nog bli fina pengar om man får full pott.

Analysen hör till min Exklusiva andel som spelas nu när det är jackpot.


Kims Exklusiva - 300kr
Kims Miljonjakt - 159kr
Kims Triss - 30kr


Avd 1:

Öppet lopp där det är klurigt att bena ut vem som har bäst chans. Spetsstriden tror jag står mellan 3 Timetomakeitrite och 6 Gandalf Jaam med fördel för den sistnämnda och de ska därför med tidigt. 10 Kryptonite Hanover är favorit och vann med vass spurt senast, bakspår känns dock lite vanskligt här då jag inte tror att det blir högt tempo - kan bli långt fram om han sitter kvar i kön. Garderar på och man ska inte glömma 1 Nicho Sånna som kan få riktigt fin smygresa, även 5 Claw räknas tidigt - han kan avsluta snabbt.

Avd 2:

Stolopp där jag tycker två hästar sticket ut något, 11 Laleh Pellini var väldigt fin vid senaste vinsten och hamnar Goop bra på det ska vinstchansen vara god. Spetsbudet i loppet är 7 Joyful Trix som är anmäld barfota runt om för första gången - hon kan leda länge. Jag låser på dessa två med vetskapen att det är vidöppet bakom.

Avd 3:

Här har vi omgångens lampa i 4 Very Kronos och man har en fråga att ställa sig som spelare - går han felfritt eller blir det galopp? Går han felfritt släpps han nog till spets utan bråk och då är loppet över, han har varit stabil de senaste starterna. På denna lapp väljer jag att lämna honom som ensam spik på systemet för att kunna strecka på med roligare skrällar i övriga lopp. Om man vill gardera tycker jag 5 Antonio Trot är tidig.

Avd 4:

Här försöker jag jobba in en skräll! 1 Amiral, 5 Vikens Dome och 7 He’s Marvelous delar på strecken i nuläget - inte omöjligt att dessa kör mot varandra och bakom dessa är det öppet. 15 Global Unspoked har jag haft äran att köra flertalet tillfällen och han är en härlig häst, gillar dryga distanser och bör vara bättre till denna start då vissa magproblem förmodligen satte ner honom sist - med rätt resa kan han fälla många. 4 Royal T.N, 6 Imagine Boko,8 Down and Dirty och 12 Ontrack He’s Black åker också med på lappen.

Avd 5:

Många startsnabba här och det kan bli rejäl körning, 2 Hossiana Boko eller 4 Final Dream till spets? 3 Ebony Boko går ner bakom stallkamraten i hopp om ledarryggen? 1 Reigning Moni och 5 My Dream Art hamnar fint på det och 10 Exclamation Mark kanske kan hitta bra position? Lite vad som helst kan hända här och plockar med två till från sämre spår; 6 Monfalcone har toppform och 7 Island Life kan klara tuffa upplägg - kan gynnas av tempo.

Avd 6:

Otroligt jämnspelat mellan 1 Gardner Shaw, 2 Dream Creation och 3 Oxidizer och det kommer vara mycket positioner som avgör. 1 Gardner Shaw kan öppna fint och är ute efter spets, men det är även 3 Oxidizer - bägge tror på riktigt fin chans från spets och jag är faktiskt inte säker på vem som har övertag.. Plockar med båda och även 2 Dream Creation som kan avvakta i andraspår och sno vinsten om de kör för hårt om ledningen. Finns flera roliga streck bakom men tror dessa tre kan göra upp om det.

Avd 7:

Favoriten 5 Van Gogh Z.S ska ha bra chans att kamma hem avslutningen, speciellt om han tar spets. Valde att gardera loppet då det inte är otänkbart att 1 Global Winner kan hålla upp om felfri, kan isåfall bli en tuff nöt att knäcka. Jag vill främst varna för mitt tredje streck - 4 Västerbo Highscore tränar bättre än någonsin och gör alltid starka lopp med vassa avslutningar, är högintressant till under 10%.

Tidigt DD-tips:

1 Gardner Shaw - 4 Västerbo Highscore

Stort lycka till med spelet denna jackpotomgång!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna tar hand om veckans andra V64, igår var inte min spik i sista som bäst tyvärr. Idag tar vi nya tag och jag tycker bästa spiken finns i ... Läs travtips

Det är verkligen ingen enkel omgång vi har framför oss på tisdagen från Eskilstuna. I avslutningen är det bra klass på fältet men jag tar ... Läs travtips

Sommarvärmen har äntligen kommit, vi har Jackpots både på V86 och V75 samt nerräkningen till Elitloppet är i full gång…Känns som det här kommer bli ... Läs travtips

Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Bjerke och Solvalla och som ... Läs travtips