• Hem
  • Kim Lagerhem
  • Copenhagen Cup 2021 - Cyber Lane blir svårfångad i spets men jag tror mig ha hittat ett bra spel bakom!

Copenhagen Cup 2021 - Cyber Lane blir svårfångad i spets men jag tror mig ha hittat ett bra spel bakom!

På söndag väntar ytterligare en extra V75-omgång och då gästar vi Charlottenlund!

Jag spelar V5 där jag återigen försöker fälla några favoriter. Länk till detta spel finns längst ner på sidan.

100 kr - 10 andelar - säljs upp till 50 andelar och lappen som ligger synlig just nu är ett tidigt förslag, kan ändras innan start.

Copenhagen Cup 2021 körs som V5-4 och är dagens höjdpunkt.


3 Cyber Lane är i skrivande stund spelad till 79% och verkar stiga uppåt fortsatt. Han ska självklart ha mycket bra vinstchans här då det ser ut att bli ledningen denna gång. I förra starten blev det rejäl spetskörning och han kom sedan loss ganska sent och avslutade godkänt som femma. Enklare emot nu skulle jag vilja påstå men det är ändå inga duvungar han möter och det blir lite väl hög spelprocent för att jag ska vilja spika på V5-systemet.

5 Extreme tycker jag känns mest intressant som motbud, han fick en enklare resa i samma lopp som favoriten senast men avslutade vasst och slutade fyra en bra bit framför Cyber Lane. Svårt att säga vem som ska sätta upp tempot utanför favoriten men jag väljer att dubbla med Steen Juuls häst för att få upp värdet.

8 Heart Of Steel vann detta lopp i fjol efter en resa i andraspår och fick ett tufft lopp mot nämnda hästar senast i Halmstad, men höll starkt till en tredjeplats - synd på läget nu då han lär få göra mycket jobb återigen men har visat att han tål tuffa upplägg och är en skräll om han kommer till från utgångsläget.

Så vad ska man då spela på i detta lopp?

Vinnarspel på 2 Cyber Lane känns väl som ett ganska tryggt spel och i skrivande stund är det ändå helt okej odds; 2,74 - lär dock sjunka inför start och jag testar något annat.

Tänkte först att man kunde spela plats på 5 Extreme men det oddset lär inte vara något att jubla över.

Jag rekommenderar istället platsspel på 1 Denicheur Du Vif som är snabb bakom bilen och borde ha bra chans att få rygg på favoriten. Han har gått riktigt fina tider nere i Frankrike, senast var han tvåa efter en stark avslutning bakom vinnande Wild Love. Borde ha bra chans att ta en topp-3 placering och ser det inte som en omöjlighet att han kan skrälla med sen lucka heller då han har en vass speed att tillgå. Platsoddset ligger just nu på fina 9,52 och vi får hoppas att det inte sänks alltför mycket innan start.

Rygga mitt spel här!

1 Denicheur Du Vif som vinnare på Vincennes 9 januari.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips