• Hem
  • Karl
  • V75 Bergsåker 25 augusti 2018

V75 Bergsåker 25 augusti 2018

V75-1

7 Laskari (40 %) imponerade när han vann i första starten efter längre vila på 1.10,9a/1640 senast på Solvalla. Jag spikade då och tänker även spika på Bergsåker. Från spår 7 bakom vingen – med några snabba invändigt – blir det svårt för Laskari att hitta till ledningen men med tanke på insatsen senast vore det inte en överraskning om han vinner från dödens. Jag går på att Laskari är ännu bättre med ett lopp i kroppen och spikar trots favoritskap från lurigt spår.

V75-2

5 Månprinsen A.M. (71 %) var grym senast på Åby. Då vann han på 1.19,0a/1640 och vi kan vara säkra på att formen är god. Till skillnad från senast kommer Månprinsen A.M. tävla med skor på Bergsåker men det är inget som påverkar segerchansen. 1 Odin Tabac (13 %) tar ledningen initialt och sedan återstår det att se om Oskar J Andersson väljer att köra i ledningen eller om han släpper till Gunnar Melander med favoriten.

Jag tror på det senare. 

V75-3

8 Handsome Brad (18 %) ser ut att bli knapp favorit i en svårlöst silverdivision. Han har visat fin kapacitet under våren/sommaren – inte minst när han sprang världsrekord på Åby i maj – men från spår 8 får han ett tufft lopp. Jag tänker därför gardera. 6 Västerbo Grosbois (3 %) kan ta ledningen initialt och i såna fall talar mycket för att Rauno Pöllänen släpper till Robert Bergh med 7 Nobel Amok (17 %). 1 Moni Viking (8 %) kan utmana om luckan kommer.

V75-4

2 Uraia (13 %) har övertygat med barfotabalans i Finland senaste tiden och har god chans att nå ledningen. I den positionen blir hon svårslagen – även om hon möter flera bra. Jag tänker framför allt på 8 Bula Bula Am (13 %) som är stark och rejäl. Dock är det frågetecken på formen eftersom hon inte tävlat sedan starten på Färjestad 29 juni. Eftersom det dessutom är några som är osäkra när det kommer till voltstart tror jag man gör bäst i att gardera.

V75-5

1 O’Man Flax (35 %) har en andraplats och två segrar på sina tre senaste – i samtliga tre starter har han tävlat barfota runt om. Så blir det även på lördag och planen är dessutom att O’Man Flax ska tävla med jänkarvagn. Han ska i alla fall värmas med en sådan. Jag tror att O’Man Flax kan leda runt om men då han är favorit i lägsta klassen måste jag gardera. Förutom 5 Walkie Talkie (18 %) tror jag 6 Mr Matjes (9 %) och 7 Global Trademark (7 %) kan utmana.

V75-6

10 Uppohoppa (21 %) och 12 Tesio (22 %) ser ut att bli favoriter trots jobbiga utgångslägen. Jag tror desto mer på 2 Knifetown Winner (17 %) som har två lopp i kroppen efter uppehåll. Han tar ledningen och i den positionen har han vunnit 6/12. Eftersom jag har tre andra spikar finns det utrymme för gardering – på åtta streck får jag bland annat med potentiella skrällar som 4 Cameron Dream (3 %) och 6 Looking Superb (3 %) som båda är för litet spelade.  

V75-7

8 Readly Express (80 %) blir min tredje spik. Med spik på omgångens tre största favoriter – 7 Laskari (V75-1), 5 Månprinsen A.M. (V75-2) och Readly Express – har jag förstås redan gett upp slaget på förhand. Tyvärr vinner man inte miljoner på såna här spikar men jag tror att alla tre vinner ganska enkelt. Framför allt Månprinsen A.M. och Readly Express som är omgångens två största. Hur som helst – Readly Express behöver ingen motivering. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips