V86 Solvalla Åby med JACKPOT- 12 miljoner » 22 okt. | Johan Karlsson…

V86 Solvalla Åby med JACKPOT- 12 miljoner

Äntligen dax för V86 med chans på 12miljoner till en ensam vinnare som avgörs på Solvalla och Åby travbana

Omgången ser svårlöst och visst luktar det fin utdelning med många svårlösta lopp.

Räkna med jämna lopp och visst ska vi vara med på potten :)

Jag har två lag med 100kr/ andel respektive 200kr/ andel, följ länk nedan

Länk till V86-laget: Klicka till andelslag 100kr och 200kr/andel

V86-1) 2640 meter med autostart Xpresstayern inleder V86-omgången och här är den trolige favoriten SUPER STEVE. SUPER STEVE och JESSICA PRIDE är snabb ut men jag tror SUPER STEVE kommer till ledningen här. 

Skrällbud som jag vaskat fram och som har fart för seger: JESSICA PRIDE är kvick ut och får ett bra lopp härifrån, ENJOY GINCO med Christofer Eriksson har gjort bra lopp på slutet och är en tuffing, WORRYWART och ADAMANT har båda toppform och är med där framme.

V86-2) Här vill jag slå ett slag för HE'S MARVELOUS som är härdad i tuffa gäng och har ett perfekt startspår nu. 

Främst tycker jag att JAMIE OLIVERHERCULES T., AVENTADOR S.F. och CHAPTER REVIEW kan utmana min tipsetta om segern.

V86-3) Treåringslopp för ston! Låter som det kan bli bäddat för en storskräll i detta relativt orutinerade gäng. Min första tanke här är Thomas Urbergs DESTINY som senast på Jägersro slutade tvåa trots galopp och såg smällfin ut större delen av loppet. 

Favoritskapet ser ut att bli PRINCESS CORNER som är en pålitlig treåring men rankar ner henne ett snäpp. I övrigt som skrällar tycker jag att ALFA MINERVAWINGAIT ELLEN, MIN FINA och TEXT ME CARRO ska passas.

 V86-4) Stolopp över 2140 meter med autostart. Min första tanke här är MAHJONG men jag tycker loppet ser jämnt ut med många orutinerad hästar och jämnt om startpositionerna. Vi garderar här! ARIA är ett riktigt fint sto som är härdat i tuffa gäng, dock är hon opålitlig men kan en hel del med formen i behåll.  STARDUST MELODY är min favorit till spets och når hon dit blir hon svårstoppad.

För den som söker skrällar tycker jag att HAZE, LULLABY S.I.R., LADY SOLDIER, EASY PACE, LIMA MERMAID och CHACHA SISU kommer med form och ska passas!

V86-5) Treåringslopp över 2140 meter och 20 meters tillägg vid vunna 49 001kr. Här tycker jag att 3 hästar höjer sig över mängden BANKROBBER, STAND BY KEN och ZELANTE C.R. Jag rankar STAND BY KEN med Johan Unterstiener i sulkyn som etta. Men som alltid när det gäller treåringarna så kan allt hända.

Initialt tror jag att springspårshästen TOWBAR med André Eklundh i sulkyn tar ledningen men att efter halvarvet släppa till BANKROBBER!!?

V86-6) Här tror jag CALIGULA med Per Lennartsson tar spets och kommer då bli svårstoppad för övriga ekipage. EDITOR¸MACELLERIA och VINE VISION kommer med bra form och ska passas. 

V86-7) Xpress- Favören- Fördel ston! Här är min första tanke CHIP LANE som vann senast på Färjestad på bra sett och bör gått framåt med den genomköraren och är min tipsetta här. VALBOR MAJE är grundkapabel men har inte direkt visat någon form på slutet och i senaste starten slutade det med galopp, jag rankar ner.

Hästar som jag tycker ska passas är: FRISCO RUNNER, APERFECTDREAM och INVINCIBLE H.C

V86-8) V86 avslutar med ett lopp över 2640meter där min första tanke och tips går till SIR HENRY P.HILL som trots galopp såg dunderfin ut i senaste starten. Den trolige favoriten här blir nog BUCKS TO BURN med Örjan Khilström men ifrån spår 11 tror jag det blir för tufft att runda till seger och jag rankar ner favoriten några snäpp.

GOMEZ med Björn Goop i sulkyn är snabb ut initialt men jag tror Niclas Benzon med LORD FLAX körs till ledningen efter första halvvarvet och blir hästen att slå. Några skrällar jag vaskat fram: GIANLUCA BOKO, DJORKAEFF SISU och URCHIN tycker jag ska passas.

Några av mina tankar inför V86! :)

Länk till V86-laget: Klicka till andelslag 100kr och 200kr/andel

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips