V86 Jägersro Solvalla 31/10 mina tankar och idéer om omgången. Bra…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • V86 Jägersro Solvalla 31/10 mina tankar och idéer om omgången. Bra feeling

V86 Jägersro Solvalla 31/10 mina tankar och idéer om omgången. Bra feeling

Formen är på topp och nu stundar V86 på Solvalla och Jägersro travbana. Omgången ser öppen ut och känslan är att det vankas bra utdelning. 7 rätt senast på V75 och 5 av 7 första rankade hästar satt men tyvärr blev utdelningen inte som vi hoppats på men formen och självförtroende är på topp inför onsdagens V86 omgång.

Jag kör två system denna onsdag. Ett system på 100kr/ andel och ett system på 200kr/ andel

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-1) COM MILTON är min första tanke här. Snabb ut och sitter i ledningen utan att behöva ödsla kraft utifrån laddas DORNOCH AM och får säkerligen den otacksamma uppgiften att gå utvändigt om ledaren. 

Tror loppet kommer stå mellan dessa två herrar men skulle dem ha en dålig dag har jag letat fram några fina formhästar som kan överraska min tipsetta: KEES BOKMA och AL'S ESPRESIOUS har bra form och har fart för att sätta nosen först.

V86-2) Ett lopp för 3-åriga och äldre hästar med 185.001 - 520.000 kr på kontot där mina första val LOGO LIGHT och LEXINGTON HALL har fått bakspår. 

Spetsbudet tror jag kommer stå mellan GEAR EXTENSION och GIVE ME TEN och initialt tror jag den sistnämnde når spets men att Örjan Khilström med GEAR EXENSION får överta efter ett par hundra meter.

Skrällar jag vaskat fram som kan överraska här: GIVE ME TEN, HOSSIANA BOKO och RIGEL FACE

V86-3) V86-3 bjuder på ett försök till Diamantstoet över 2140 meter och autostart med spårtrappa. Mitt fösta val här blir DARLING HARBOUR som jag tycker jag är bästa hästen i fältet och håller bara Jörgen Sjunnesson ihop travet på DARLING HARBOUR tror jag hon vinner. 

Men överlag tycker jag loppet ser jämnt ut. Spetsduellen står mellan MISS PASTIS, SRI LAKSMI, SINCERELY FACE initialt men dessa ekipage körs knappast i ledningen och det troliga är att Peter Unterstieners CASUAL RAIN och eller RAFALE D'INVERNE med Jeppson körs offensivt och får ta över ledningen efter första halvvarvet. Svårlöst lopp och här kan det mycket väl skrälla till.

Bakspårshästarna OLGA UTCA, RESTLESS, DONNA MEARAS och J.J måste bara passas. som alla kommer med bra form.

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-4) Treåringslopp över 2140 meter och autostart. Där FIRECRACKER ser ut att bli spelfavorit. Han har vunnit på övertygande sätt från ledningen tidigare men nu blir det tuffare motstånd och jag rankar ner favoriten ett snäpp. Min första tanke här, är trots bakspår FALCON AM som avslutade sylvasst senast och kommer med dunder form. Överlag tycker jag att loppet ser väldigt öppet ut och vinner inte favoriten tror jag att detta treåringslopp kan rensa rejält.

V86-5) Ett svårlöst lopp där många gör upp om spetsstriden. Initialt tror jag att CAPTURE tar spets och att KAISER HÅLERYD körs offensivt och tar över ledningen i ett senare skede. Tycker dock att två bakspårshästar skiljer sig från mängden och min första tanke här är VOLT DI RUGGERO som besitter hög kapacitet och med ett lopp i kroppen borde han vara med där framme och är min tipsetta här.

BEAUTIFUL KISS blir spelfavorit här och är en segervan dam och är långt framme här men klarar hon att runda  till seger? Kanske, men jag rankar ner något snäpp och vaskar framnågra fina skrällbud såsom: VISCHIO BIANCO, ARAPAHO GHOSTDANCE, CAPTURE, KAISER HÅLERYD och NEMO ROLS

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-6) 2140 meter och autostart för 3-åriga och äldre hästar 95.001 - 185.000 kr. Här är min första tanke Ulf Ohlsson med MELBY GIN, inte startsnabb men hamnar bra till här och har en vass avslutning och kommer med bra form.  WRONGDOER är snabb ut och tar hand om ledningen, ANDTHEDANCEISOVER kommer med bra form och har en vass avslutning, COME TOGETHER är en stark häst som körs offensivt, GRAND ILLUSION var överlägsen senast. 

V86-7) 2140 meter autostart och med fördel till ston. Här går tipset till ZORN BRICK som jag tror spetsar här och blir svårfångand men motstånd finns. NONSTOP CHERI och STONEWASHD DIAMANT tycker jag blir de största motbuden till segern här. 

Några skrällar jag vaskat fram som kommer med bra form och ska passas: CURRENT AFFAIR, GUTE BAND, UCCELLO JET

V86-8) V86 omgången avslutas med ett försök till Diamantstoet med spårtrappa. Snabb ut initialt är SWIFT SUCCESS men släpper troligen till min tipsetta MELLBY FASHION och det blir hästen att slå. Från bakspår blir formstarka AMALIA CASH, ILE SAINT LOUIS, QUITE NICE och ABSOLUT GEHÖR att räkna med. 

Bortglömda jätterensar som inte får nonchaleras tycker jag LEKA och VERA SPIRO är.

Välkomna att köpa några andelar, nu går vi för 8 rätt!

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips