V86 ÅBY/SOLVALLA med JACKPOT-Nu jagar vi miljonerna igen

V86 ÅBY/SOLVALLA med JACKPOT-Nu jagar vi miljonerna igen

V86 onsdag 15/11 avgörs på Åby Solvalla ovalerna med JACKPOT pengar

8 rätt förra veckan och formen är stigande. Nu siktar vi mot miljonerna igen……

Jag spelar dessa system:

Johan Exklusiva 400kr

Johan Travstugan 200kr

Johan V86 100kr

Johan 50kr

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

Välkomna

V86-1) V86 inleder med Xpressprinten över 1640 meter. Svårt att sia om spetsvinnaren här, då jag tycker att inte många ekipage visat någon riktig startsnabbhet. Fördel till THATS ART med spår 1 och den trolige utmanaren GIZMO DE VELUWE gör ett allvarligt försök att ta sig förbi. Kan tycka att loppet ser ganska öppet ut bakom favoriterna om inte någon av dem lyckas nå spets. Bakifrån lurar AGSGER MOLAR och GIDEON H.RENKA som kan avsluta vasst.

V86-2) RELIGOUS är startsnabb och har fart för seger här. Spets och slut är ett möjligt scenario här för den femårige hingsten. Utmanas främst av TI PUNSCH BROLINE och GRAINFIELD AIDEN som kan en hel del och kommer med bra form

V86-3) ENZO ser ut att bli favorit här, har bra spurt och kan mycket väl vinna loppet. Glöm dock inte bort BASTIAN och JARETH BOKO som kommer med bra form och den sistnämnde kan avsluta riktigt vasst. Mitt drag M.T NAOMI ska inte heller nonchaleras, kan nu få en bra resa och då kan hon avsluta snabbt.

V86-4) INDY D med Kihlström i sulkyn blir mitt första val här. Såg fin ut senast och avgjorde loppet utvändigt ledaren. LANGENS AIRBORNE är snabb ut och kan räcka till seger om ledning nås. Pass upp för JONATAN TROT som kan avsluta raskt.

V86-5) XPRESSJAKTEN avgör V86-5 med SEVILLA som storfavorit. Helt klart bästa hästen i fältet. Det som talar emot favoriten är tillägg på 40 meter men han ska kunna vinna detta loppet ändå, sista halvvarvet borde bli för tufft för framspårs ekipagen….

V86-6) Över ett års tävlingsuppehåll för HE´S MARVELOUS, borde få det tufft nu ,men vem vet vad BJÖRN GOOP trollat med!!! BETTING REBEL och GRREN MAMBA tror jag gör upp om spetsstriden initialt och min första tanke är att den sist nämnde vinner loppet.

V86-7) Xpresstayertrappan över 2640meter där HÖGSTENASTALLDRÄNG ser ut att bli favorit av spelarkollektivet. Klarar distans bra och gör upp om segern här. Dock kan jag tycka att motstånd finns och jag passar DIGITAL SICENCE som är stark och rejäl med grym fart för seger i detta gäng. CELSIUS EVO kan en hel del, galopp senast men såg fin ut efter det och kan avsluta vasst- PASS UPP!

V86-8) Veckans V86 omgång avslutas med ett kortlopp över 1640 meter och voltstart där jag rankar CAPTAIN MY CAPTAIN, ENRIKO HA och ITAIANO BOKO i A- gruppen. Passas görs POLS CRAZY DIAMOND och DIGITAL CLASS som kommer med full form

Nu kör vi, välkomna!!!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips