V86 Åby Solvalla 7/11 med JACKPOT- Känslan är på topp » 6 nov. |…

V86 Åby Solvalla 7/11 med JACKPOT- Känslan är på topp

Formen är på topp, analyserna varit bra och vi har nu varit och nosat på de riktigt stora pengarna på både V75 och V86 de senaste omgångarna. Nu får vi hoppas att jag sätter potten!

Förra onsdagen på V86 blev det strax över 10 000kr i vinst och vi va och luktade på de stora pengar. På onsdag 7/11 avgörs V86 med JACKPOT på Åby/ Solvalla travbana. Omgången ser överlag jämn ut och det luktar återigen riktigt bra utdelning.

På V75 senast varnade jag för: ROHERYN (7%), RADAGAST (1%)

Jag kör två system denna onsdag. Ett system på 100kr/ andel och ett system på 200kr/ andel

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

Välkommna

V86-1) V86 inleds med Xpressprinten ett lopp för 3 årige eller äldre hästar med 345.001 - 850.000 kr på kontot. Tipsettan blir HEART OF STEEL trots bakspår, vann överlägset senast på imponerande tid och har bra chans till repris med enklare motstånd nu.

Spetsstriden tror jag står mellan DOKONJO och JOY FOR US med fördel till den sistnämnde.

Skrällar att se upp med: DOKONJO, MACHIAVELLI, RUSHMORE FACE och PROMO KEMP

V86-2) Ett treåringlopp där GLOBAL WIZARD verkar bli streckfavorit. Galopp i senaste starten och är en av många som gör upp om segern här. Min första tanke i detta treåringslopp är SPOTLIGHT BRODDE som är kvick ut och borde få en bra position i loppet nu och kan avsluta vasst.

Spetsstriden är lite vansklig att sia om men CESAR F.C öppnar raskt och kan om Kaj Widell hålla upp ledningen. Utifrån kommer KASPER TROT och GLOBAL WIZARD dundrandes och vill överta ledningen, men Kaj släpper väll inte?!

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-3) Spets och slut för APERFECTDREAM?! Möjligt scenario i Xpressstayern över 3140 meter men då gäller det att han håller ihop travet hela vägen. Jag tycker dock att loppet ser jämnt ut och att ILLUMINATI, IBELIEVEINAMERICA, LIVI JOY, ZOLO SENSATION och GLOBAL SECRECY är potentiella utmanare till min tipsetta här.

V86-4) Min första tanke här är DREAM KÅSGÅRD med Örjan Khilström i sulkyn. Tre stycken tredje platser i de senaste startena och är kvick ut här ifrån spår ett. Utmanar min tipsetta här gör ECHO GAMBLE som radat upp segrar på slutet men får i detta lopp bekänna färg.

Spetsstriden tror jag står mellan DREAM KÅSGÅRDCYBORG och ECHO GAMBLE och ger fördel till den förstnämnde 

Skrällar jag vaskat fram och har fart för seger här: KASIDA BO,WORD FOR WORD, CYBORG och LIVING THE DREAM

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-5) HAKON VON HAITHABU vann senast i ungdom SM med Mats E Djuse i sulkyn på ett imponerande sätt och kommer med bra form inför denna start och blir min givna tipsetta här. MAGIC HAPPENS kan en hel del med men har inte hållt ihop travet de senaste startena och det bådar inte gott inför denna start men har grym kapacitet och måste med på kupongen vid gardereing.

Inte många på främre volten och här kommer ECLAIR DU MONT till spets men kommer blir stenhårt pressad av bakspårshästarna under slutvarvet.

V86-6) Långlopp över 2640meter och autostart och här ser det ut som att GAZZA B.R. blir omgångens största favorit. Visst är han bra men feelingen säger något annat och jag rankar ner favoriten några snäpp. Möter betydligt tuffare motstånd nu och imponerade inte diretk på mig i den senaste starten trots seger. Njaaaa säger jag och ger tipsettan till BOTTNAS EXPLOSIVE som var två bakom GAZZA B.R i senaste starten och avslutade bra. Tycker loppet ser jämnt ut på förhand och här kan det mycket väl skrälla till rejält.

Spetsstriden: Här tror jag BUDETS LASSE flyger till spets

Skrällar jag vaskat fram och som har fart för seger: BOTTNAS EXPLOSIVE, BUDETS LASSE, BON EGO, INDY D, SERGIE PHEFIRST och ARCTIC AGENT

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-7) Diamantstoet, försök 7 över 2140 meter och autostart.

Min första tanke här är ABSOLUT GEHÖR som är kvick ut nu,  fick ett näst intill omöjligt lopp senast men nu optimeras balansen, det blir revanch och blir min tipsetta här. 

Spetsstriden: Här tror jag det blir körning mellan FIRSTLADY MICHELLE, UNHEARD OF och ABSOLUT GEHÖR. Tror dock att Peter Unterstiener med min tipsetta kommer till spets efter ett par hundra meter och väl där blir hon svårslagen.

Överlag ett jämnt lopp med många till chans om segern och några som jag tycker bör passas extra noga här är: QUIZ TÖLL, DEALWITHAKISS, HOT CHOCOLATE och UNHEARD OF

V86-8) Avslutningsvis avslutar V86 omgången med ett lopp för 3-åriga och äldre hästar med 145.001 - 480.000 kr insprunget. Jag tycker att en kvartett höjer sig över mängden här och där min första tanke blir GINOTONIC med Jorma Kontio i sulkyn som kommer med bra form, stark och har vass avslutning.

Spetsstriden: LASS REVENUE och SETE är kvicka ut initialt  med fördel till den förstnämnde och båda ekipagen ska passas till kandidater för seger här. 

Tycker även att VERA SPIRO kommer med bra form och är härdad i tuffa gäng och att den oberäklige ANNOUNCEMENT trots spår 12 ska räknas.

Välkommna

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.