Mina tankar och idéer inför V86 Solvalla/ Jägersro- Luktar bra pengar…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • Mina tankar och idéer inför V86 Solvalla/ Jägersro- Luktar bra pengar ikväll

Mina tankar och idéer inför V86 Solvalla/ Jägersro- Luktar bra pengar ikväll

NORTON COMANDER, VINCENT AS och SOBEL CONWAY mot segern denna V86 omgång!! Ja det blir mina singelstreck denna V86 omgång!

Feelingen är grymt bra inför kvällens lopp som avgörs på Solvalla och Jägersro. Spännande omgång där några lopp ser ut att bli extremt jämna och det luktar hög utdelning. Vi spelar som alltid för åtta rätt och lämnar inget till slumpen. Häng gärna på du med! 

Välkomna :)

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-1) Min första tanke här och spelidée är DONTBREAKTHEBANKÅS som är kvick ut ifrån sitt springsspår och Adrian kör ett offensivt upplägg här och blir inte förvånad om han sitter i spets efter första halvvarvet. DONTBREAKTHEBANKÅS har en grym kapacitet men har efter några månaders vila inte visat samma form som i våras, så gardera är mitt alternativ nu

Spetsstriden: LOUI LADAY VS HENNESY BOKO tror jag gör upp om spetsstriden och fördel till den sistnämnde som är kvick ut och trycker sig förbi LOUI LADAY. Från 20 meters tillägg kommer en offensivt körandes DONTBREAKTHEBANKÅS och får överta ledningen efter första halvvarvet

Skrällvarningar: HEY JOE, VAKSE VIGGO och ROONEY FACE som alla kommer med bra form

V86-2) MINNESTADS EL PASO blir mitt första val här trots 1640meter och åttonde spår. Tillsammans med Rebecca Dahlén så verkar dem vara ett starkt team. MINNESTADS EL PASO är skaplig ut från start och kan få en vettig position i andra spår här. Han har en sylvass avslutning som jag ingen rår på i dett fält. En given tipsetta för mig.

Spetsstriden: Ganska jämnt om spetsstriden här och väldigt svårt att sia om vem som tar spets men jag ger tipset till BARBARA L.HANOVER om hon håller sig i travet som spetsvinnare annars tror jag TALASSIO har bra chans till spets om BARBARA L.HANOVER gör bort sig.

Skrällvarningar: VIGGO LADAY,PARTIZAN FACE och LARGO ska passas

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-3) Spets och slut för NORTON COMMANDER!? Det är det troligaste loppscenariot kan jag tycka. Gör det bra mestadels av gångerna, härdad i relativt tuffa gäng. Det finns dock några frågetecken och det är att han kan vara lite ojämn i sina insatser men nu 

Spetsstriden: NORTON COMMANDER körs till spets här efter ett par hundra meter

Skrällvarningar: DORNOCH AM, COM MILTON, GLOBAL TENDERNESS

V86-4) Min tipsetta här blir QUITE NICE. Gör alltid bra lopp, är härdad i tuffa gäng och avslutar alltid starkt. Nu kan det bli körning ifrån start och det gynnar min tipsetta rejält. Värst emot tycker jag BUTTERFLY IMA, MRS LINDY, TAHITI JOURNEY är

Spetsstriden: Öppet om spetsstriden men jag ger fördel till BUTTERFLY IMA där stallet indekerar ett offensivt upplägg.

Skrällvarningar: BUTTERFLY IMA, MISS ÅSLANDA, ENSEMBLE AM

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-5) Hästägareföreningens styrkeprov över 3140 meter och voltstart och här blir VINCENT AS hästen att slå. Han är en hårding som tål tuffa upplägg och trivs på aktuell distans och blir min givna tipsetta. Hårdast emot tycker jag att springspårshästarna STUD MUFFIN och NONSTOP CHERI är som båda kommer med bra form och har fart för seger. 

Spetsstriden:  UNIT BRODDE är kvick ut och tar hand om ledningen initialt. Från 20 meters tillägg kommer NONSTOP CHERI och VINCENT AS dundrandes och får tar över ledningen. VINCENT AS i spets och NONSTOP CHERI rygg ledaren är mitt loppscenario här.

Skrällvarningar: NONSTOP CHERI, STUD MUFFIN

V86-6) Svårlöst lopp med många till chans om segern och här blir min första tanke EDITOR som visat bra vinnarskalle och är min spetsvinnare här. Spets och slut!?

Spetsstriden: Här tror jag spetsstriden kommer att stå mellan MAPLE HILL'S ETO'O och EDITOR. Initialt tror jag MAPLE HILL'S ETO'O når spets men släpper senare till EDITOR.

Skrällvarningar: RITZ GUINESS, IVAN PAVLOV A.T, BOBO

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-7) 2140 meter och autostart och här är min favorit till seger SOBEL CONWAY som tar hand om ledningen utan att ödlsa mycket kraft och leder runt om!? Kommer med bra form och trivs på distansen. DOLAN SPRING och VELVET GIO är först att utmana min tipsetta

Spetsstriden: SOBEL CONWAY spetsar enkelt

Skrällvarningar: COMANCHE MOON, MISTER ED HELDIA

V86-8) Avslutningsvis avslutas V86an med ett lopp för 3-åriga och äldre hästar med 200.001 - 420.000 kr på kontot. Här blir min tipsetta HE'S MARVELOUS som om han håller ihop travet tror jag bara vinner. Men han är inte riktigt att lita på så jag garderar upp detta lopp.

Spetsstriden: SETE VS HENNIG LIXARVE är kvicka ut och jag ger fördel till den förstnämnde.

Skrällvarningar: NICEGIFT C.C., SIGEL GARLINE och SETE

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips