ÅRSPREMIÄR FÖR V86 PÅ ÅBY/ SOLVALLA 8/1 2020!! MOT NYA VINSTER UNDER…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • ÅRSPREMIÄR FÖR V86 PÅ ÅBY/ SOLVALLA 8/1 2020!! MOT NYA VINSTER UNDER 2020

ÅRSPREMIÄR FÖR V86 PÅ ÅBY/ SOLVALLA 8/1 2020!! MOT NYA VINSTER UNDER 2020

Årspremiär för V86! Årsbokslutet för 2019 är avklarat och med över 6 miljoner inspelat vänder vi blad och siktar mot högre nivåer under 2020.

Jag spelar dessa system:

Johan Exklusiva 400kr

Johan Travstugan 200kr

Johan V86 100kr

Johan 50kr

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

Välkomna

V86-1) V86 inleder med Xpresstayern över 3140meter där Magic Happens ser ut att bli favorit. Bra förutsättningar men dock väldigt ojämn. Vid gardering vill jag slå ett slag för DEVS DAFFODIL som kan avsluta som en projektil och kan nu över lång distans få loppet.

V86-2) 1640 meter och autostart! SURF`N TURF blir favorit här, är snabb ut och nu med Örjan i sulkyn. Spets och slut är ett möjligt scenario för den fyraårige valacken. Vid gardering tycker jag CONCRETE DEE är ett bra drag och PUKETORPS JULIUS ska passas om Klaus Kern lyckas hitta en vettig resa med honom, kan avsluta vasst!!!

V86-3) BASTIAN från bricka ett med Hanna L i sulkyn är min favorit här, avslutade bra senast dock kan läget ställa till det, löser sig positionerna är han med att göra upp om segern. Utmanaren BORIN T.N avslutar vasst och kan räcka till seger.

V86-4) 2640 meter med autostart med fördel för ston. Min första tanke är här CACTUS som är stark och rejäl och som kan avsluta riktigt snabbt så bakspår behöver inte vara en nackdel för henne. Loppet ser ganska öppet ut och det kan vara en idé att måla på med steck här. Spik?!

V86-5) Xpresstrappan avgörs i V86-5 där favoriten ATIKA D.L gjorde ett bra lopp senast från ledningen, har bra form och är stark och rejäl. Utmanar favoriten om segern tror jag BARBARESCO V.W gör. Den sjuårige valacken är snabb ut och kommer han till ledningen tror jag det är ekipaget att slå.

V86-6) Ett öppet lopp över 1640meter där jag tycker att CRYSTAL COOL har bra läge för att ta ledningen och kan hålla hela vägen nu. METORIA ska passas som kan få en fin resa nu och kan avsluta bra. KISS ME TOOMA kan mycket mer än vad hon visat tidigare och i detta enklare gäng kan hon vara långt framme om Lukas får fart på henne..

V86-7) 1640meter och autostart där det ser ut som att BOSSY ALLEY blir favorit, såg fin ut vid segrarna och har fart för seger här. BOSSY är given på kupongen. Överlag ser loppet öppet ut och skrällen kan stå på lut. Blir det fart på loppet så glöm inte bort HENNESY BOKO och GAMBIT BRODDE som två stycken smällkarameller.

V86-8) V86an avslutas med ett långlopp över 2640meter med spårtrappa och autostart. Formstarke DOM PERIGNON med MATTIAS DJUSE i sulkyn blir min tipsetta här. Startsnabb och härdad i tuffa gäng och ska ses med bra chans till seger nu. Dock finns motstånd och vid gardering kan jag tycka RIGEL FACE, ARAW HOSS och URGENT CALL ska med på lappen där samtliga ekipage har fart för seger.

Nu kör vi, välkomna!!!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75-omgången från Åby innehåller visserligen landets toppkuskar med V75 League-finaler. Däremot är det propositionsmässigt öppet med ... Läs travtips