ÅRSPREMIÄR FÖR V86 PÅ ÅBY/ SOLVALLA 8/1 2020!! MOT NYA VINSTER UNDER…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • ÅRSPREMIÄR FÖR V86 PÅ ÅBY/ SOLVALLA 8/1 2020!! MOT NYA VINSTER UNDER 2020

ÅRSPREMIÄR FÖR V86 PÅ ÅBY/ SOLVALLA 8/1 2020!! MOT NYA VINSTER UNDER 2020

Årspremiär för V86! Årsbokslutet för 2019 är avklarat och med över 6 miljoner inspelat vänder vi blad och siktar mot högre nivåer under 2020.

Jag spelar dessa system:

Johan Exklusiva 400kr

Johan Travstugan 200kr

Johan V86 100kr

Johan 50kr

Länk till laget: https://tillsammans.atg.se/inb...

Välkomna

V86-1) V86 inleder med Xpresstayern över 3140meter där Magic Happens ser ut att bli favorit. Bra förutsättningar men dock väldigt ojämn. Vid gardering vill jag slå ett slag för DEVS DAFFODIL som kan avsluta som en projektil och kan nu över lång distans få loppet.

V86-2) 1640 meter och autostart! SURF`N TURF blir favorit här, är snabb ut och nu med Örjan i sulkyn. Spets och slut är ett möjligt scenario för den fyraårige valacken. Vid gardering tycker jag CONCRETE DEE är ett bra drag och PUKETORPS JULIUS ska passas om Klaus Kern lyckas hitta en vettig resa med honom, kan avsluta vasst!!!

V86-3) BASTIAN från bricka ett med Hanna L i sulkyn är min favorit här, avslutade bra senast dock kan läget ställa till det, löser sig positionerna är han med att göra upp om segern. Utmanaren BORIN T.N avslutar vasst och kan räcka till seger.

V86-4) 2640 meter med autostart med fördel för ston. Min första tanke är här CACTUS som är stark och rejäl och som kan avsluta riktigt snabbt så bakspår behöver inte vara en nackdel för henne. Loppet ser ganska öppet ut och det kan vara en idé att måla på med steck här. Spik?!

V86-5) Xpresstrappan avgörs i V86-5 där favoriten ATIKA D.L gjorde ett bra lopp senast från ledningen, har bra form och är stark och rejäl. Utmanar favoriten om segern tror jag BARBARESCO V.W gör. Den sjuårige valacken är snabb ut och kommer han till ledningen tror jag det är ekipaget att slå.

V86-6) Ett öppet lopp över 1640meter där jag tycker att CRYSTAL COOL har bra läge för att ta ledningen och kan hålla hela vägen nu. METORIA ska passas som kan få en fin resa nu och kan avsluta bra. KISS ME TOOMA kan mycket mer än vad hon visat tidigare och i detta enklare gäng kan hon vara långt framme om Lukas får fart på henne..

V86-7) 1640meter och autostart där det ser ut som att BOSSY ALLEY blir favorit, såg fin ut vid segrarna och har fart för seger här. BOSSY är given på kupongen. Överlag ser loppet öppet ut och skrällen kan stå på lut. Blir det fart på loppet så glöm inte bort HENNESY BOKO och GAMBIT BRODDE som två stycken smällkarameller.

V86-8) V86an avslutas med ett långlopp över 2640meter med spårtrappa och autostart. Formstarke DOM PERIGNON med MATTIAS DJUSE i sulkyn blir min tipsetta här. Startsnabb och härdad i tuffa gäng och ska ses med bra chans till seger nu. Dock finns motstånd och vid gardering kan jag tycka RIGEL FACE, ARAW HOSS och URGENT CALL ska med på lappen där samtliga ekipage har fart för seger.

Nu kör vi, välkomna!!!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

Kvällens speltips hittar jag i kallblodsloppet där John Östman har bra chans att nå topplacering! Östman selar ut och kör egentränade 2 Hauan Odin i ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Äntligen lördag igen och veckorna bara flyger fram. Snabb återblick till onsdagens V86-omgång där det slutade ... Läs travtips

Svenskt trav-kriterium och trav-oaks från Solvalla som blandas med finaler utgör V75 på lördagen denna veckan. Underhållning i världsklass! Mina ... Läs travtips