14 miljoner i Jackpotten till V86 14/11 Solvalla Bergsåker- Spikarna…
  • Hem
  • Johan Karlsson
  • 14 miljoner i Jackpotten till V86 14/11 Solvalla Bergsåker- Spikarna är givna

14 miljoner i Jackpotten till V86 14/11 Solvalla Bergsåker- Spikarna är givna

V86 med 12 miljoner i potten och vi är och nosar på de riktigt stora pengarna, snart hoppas jag att fullträffen sitter! Dragen och skrällarna sitter och analyserna är bra. V86 omgången ser vettig ut tycker jag och som nästan alltid när det vankas V86 luktar det bra utdelning. Ett montélopp ska med avgöras på V86an och vi kommer få se många jämna och rafflande lopp.

Jag spikar GLENN BOKO i V86-6, CHAPTER N.DEO i V86-7 och RAFALE D'INVERNE i V86-8. Den sistnämnde RAFALE D'INVERNE blir utgångs-spik på både Johan 200kr/ andel och Johan 100kr/ andel. Nu tar vi hem JACKPOTTEN!!!

Jag kör två system denna onsdag. Ett system på 100kr/ andel och ett system på 200kr/ andel

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

Välkommna

V86-1) V86 inleder med ett lopp över 1640 meter och autostart där Digital Ink ser ut att bli streckfavorit nu och med all rätt då han har bra chans att leda från start till mål och möter enklare motstånd nu. Värst emot tycker jag QUEER FISH och CAID GRIFF ser ut att bli.

Spetsstriden: Initialt tror jag att QUEER FISH  tar hand om ledningen men DIGITAL INK ställer en allvarlig fråga

Skrällvarningar: CAID GRIFF, COOL KEEPER, BEAU MEC

V86-2) Stolopp över 1640meter och autostart. UAPPA DI AZZURRA kommer med bra form, gått några montélopp på slutet, gjort det bra då och gjorde en bra insats i senaste starten efter vinst över 1640meter efter rekordtid, passas! PATRICIA ZAZ ser ut att bli streckfavorit här, gör alltid bra lopp och är ok ut ifrån start men får knappast ledningen nu.

Spetsstriden: SISTER MORPHINE är snabb ut och tar hand om ledningen här.

Skrällvarningar: SISTER MORPHINE, KYRKEBYS RUT, PRINCESS TIME, LOOKS LIKEAQUEEN

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-3) Då va det dax för ett montélopp över 2140meter och voltstart. ULA MIL, QUITE PLEASE, DONNERS AM blir min första val här. På 40 meters tillägg kommer ORDER TO FLY och CONRADS FREDRIK jagandes, men hinner dem verkligen fram?!

Spetsstriden: QUIET PLEASE är snabb ut och ifrån springspår tror jag han sitter i spets,

Skrällvarningar: CONRADS FREDRIK, QUIET PLEASE, ULA MIL, DONNERS AM, MISS GOLDEN QUICK

V86-4) En trio höjer sig från mängden och här tror jag spetstriden blir nyckeln till segern. 2140meter och autostart

Spetsstriden: COPERTINO V.W. och VICTORIA VIKING är snabb ut och DARDANOS är som en katapullt första biten. Jag tror DARDANOS flyger till spets och släpper troligvis till VICTORIA VIKING efter första halvvarvet.

Skrällvarningar: ÅSENS BOGGIE, DARDANOS, IMMA HANOVER, MIN BRÅTEN

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-5) Guldhandsken- Wångens & PWC´s Lärlimgsserie över 1640 meter, voltstart med tillägg 20 meter vid vunna 175.001 kr. Ett ganska jämnt lopp tycker jag överlag och min känsla säger att här kan vi hitta en rejäl rensare.

Spetsstriden:  MILL ZEB har ett perfekt läge och är min spetsfavorit här

Skrällvarningar: EMPIRE GARBO,O.M.ANNIE MARJE, MILL ZEB, TOM JONES, MENOMINEE

V86-6) 2640 meter och voltstart där jag tror segern tas av tilläggshästarna. Min första tanke GLENN BOKO såg fin ut som tvåa bakom TRACK ANGLE i senaste starten trots några månaders tävlingsuppehåll, avslutade bra då och borde gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Motstånd finns dock men övriga ekipage kommer få det svårt att slå GLENN B.

Spetsstriden: Med bara tre hästar på startvolten så tror jag att EINSTEIN SISU initialt tar hand om ledningen men från tillägg öppnar FAROUK B.R. snabbt och körs offensvit och kan få överta ledningen

Skrällvarningar: SCARLETS MIRAKEL, URCHIN, J.S.APOLLO, JAQUES NOIR

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr

V86-7) Norrlands elitserie, Final stolopp som avgörs över 2140 meter med tillägg 20 m vid vunna 400.001 kr, 40 meter vid 1.000.001 kr. CHAPTER N.DEO blir streckfavorit här och det tycker jag är med all rätt. Såg toppfin ut i senaste starten och vann med krafter kvar efter att spetsat enkelt ifrån spår 5 på volten.

Spetsstriden: CHAPTER N.DEO spetsade enkelt ifrån spår fem senast och kan nu bara Daniel Olsson pricka starten så tror jag att CHAPTER N.DEO sitter i spets tidigt

Skrällvarningar:VANESSA F.B., CROWD PLEASER, MELIZZA GIRL, VÄSTERBO REALWORLD

V86-8) Avslutningsvis avslutas V86an med ett fyraåringslopp för ston över 2140 meter och autostart. Här blir min tipsetta RAFALE D'INVERNE som jag tror sitter i spets och väl där blir hon svårslagen.

Spetsstriden: RAFALE D'INVERNE och EASY CREATION tror jag gör upp om spetsstriden här och jag ger fördel till den förstnämde då jag tror Björn Goop nöjer sig med rygg ledaren med EASY CREATION.

Skrällvarningar: EASY CREATION, IDREAMICANFLY, BON EGO, KAVATA KÄLL

Köp din andel: Johan 100kr och eller Johan Travstugan 200kr


Signerat Johan Karlsson :)

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips