Vinner Sverige landskampen idag?

V75-cirkusen beger sig denna helg till vårt västra grannland och närmare bestämt Momarken, som endast ligger 3mil från Svenska gränsen. Så vi får se ett gäng ekipage som ska försvara dom blågula färgerna. Värt att tänka på till denna omgång är att körspö inte är tillåtet, voltstarten sker på annorlunda sätt och att upploppet är hela 240m långt( dock med snäva kurvor). Regerande kuskchampion är Per Oleg Midtfjeld och det väntas soligt och fint väder med cirka 10c. Nu kör vi!

Avd 1:

Roligt stayerlopp över 3140m volt inleder omgången och tipsettan får starke 10 Maestro Crown, som skicklige Petri Puro knappast skickar till Norge utan att tro på toppchans. Dock ingen spik enligt mig uatn 14 Oracle Tile måste med på lappen liksom finske 13 Amazing Warrior. Från övriga volter så förtjänar 3 Gitan De Touchyvon, 7 Cambria samt 9 Ian B.R (stor galopprisk dock) att nämnas med respekt.

Avd 2:

Klass 2 lopp över 2140m och det är kanske t o m omgångens öppnaste lopp. Jag är svag för 10 Global Bodyguard och hade nog spikat från framspår, men nu måste hästar som 1 What A Winner, 2 Open Sky,3 Fighter Vang, 6 Difficult Ways och framförallt 9 Velten Swarovski med på lappen. Har ni råd så behöver inte helgardering vara fel här dock.

Avd 3:

Kallblodslopp över 2140m volt där vi återse unikumet 14 Odd Herakles som vunnit 27 av dom 28 senaste starterna, givetvis en bra spik i denna kluriga omgång. Klart värst emot är 6 Todin som var 3a bakom Odd Herakles senast och nu startar 20m framöver denna dessutom. Spik eller kassaskåpssäkert lås som gäller här.

Avd 4:

Diamantstoförsök över 2140m stundar nu och min givna tipsetta blir 12 Namanga Bo som står perfekt inne på pengarna här. Att spika till 37% i ett annars öppet lopp är att rekommendra. Motbud saknas dock inte och då främst 6 Bahama Passion med lopp i kroppen. På skrällfronten måste 3 Solar Wind, 5 Listas Marion och 8 Mad Princess nämnas.

Avd 5:

Klass 1 lopp över 1640m och även här ser det svårlöst ut. Efter två strykningar på betrodda hästar så vill jag slå ett slag för 2 The Baron, 7 Borups Umami, 11 Elegant C N samt skrällen 9 Only Be Kind To Me.

Avd 6:

”Steinlagers Äreslopp” tillika Gulddivisionen avgörs över 1640m. Favorit blir 2 Chapuy med körglade Åke Lindblom i jollen, den ska givetvis med på lappen men jag håller hemmalagets 4 Bill´s Man och 8 Floris Baldwin som bättre hästar. 5 Remarkable Feet har verkligen växt in i eliten under vintern och får följa med på lappen också. Vill ni ha en rolig kantboll så missa inte 7 Gigant Invalley!

Avd 7:

Omgången avrundas med Bronsdivisionen över 2140m och inte heller detta känns lättlöst, då favoriten 1 Strong Heartbeat inte imponerade senast. Jag har alltid haft ett gott öga till 4 Hulken Sisu som dessutom står bra inne i loppet här. 2 Bismarck Comery var fin senast och gynnas nog ännu mer av längre distans nu, samt 12 Anchor Man har väl alla jagat senaste månaderna.

Stort lycka till på spelet, köp gärna en andel och ha en trevlig helg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips