Vi garderar omgången största favorit!

Baksmällan efter en fantastiskt Elitloppshelg (förutom vädret på Lördagen) har lagt sig och vi har laddat om batterierna för en fin omgång ifrån Mantorpstravet, som dessutom är kryddad med en smaskig Jackpot med utlovade 54miljoner till en ensam vinnare. Där ska vi givetvis vara med och hugga!

Finväder med runt 20c och strålande solsken väntas till en bana med relativt kort upp (177m) och en regerande kuskchampion vid namn Carl Johan Jepson. Nu kör vi!

Avd 1:

Bronsdivisionen över 1640m inleder omgången och redan här finns det ett vettigt spikförslag i hemmatränarens nya stjärna 6 Iznogoud Am. Hästen var hårdspelad i Kungapokalsfinalen senast efter tre imponerande segrar under året, men underpresterade i finalen dessvärre. Nu har tränaren inte hittat några fel på hästen och någon Francesco Zet springer han inte på denna gång direkt. Spik direkt för den som vill ta ett övertag på spelarkollektivet. Vi gardering så känns 5 Certainly värst emot. Måste även nämna två roliga skrällar i 10 Xanthis De Roi som står perfekt inne på pengarna här, samt 12 Sourire Frö som kommer med toppform. 3 resp.6 % smakar fint en jackpotomgång!

Avd 2:

Klass 1 avgörs över 2140m volt och här finns det tre ekipage sticker ut ordentligt. Har svårt att tro vinnare kommer utanför trion 1 Wingait Henke, 11 X.Tour eller 4 Erv Zet. Lite tråkigt att låsa på dessa, men strecken kommer behövas längre fram. Klar fjärde häst är en barfotadansande 8 Oskar Run som kan förtjäna ett lyxstreck.

Avd 3:

Ina Scots Ära som är ett 4-åringslopp med hela 300.000:- i första pris avgörs över 2140m. Klar tipsetta och spikförslag är Jörgen Westholms unghäststjärna 3 Global Cocept, som stångats mot bla. Francesco Zet under fjolåret och stod för en fin prestation senast på Valla också. Bakom Global Concept är loppet vidöppet så vi spikar oss ur problemen. Den som garderar ska i första hand tänka på 6 Narzario och 9 Felix Orlando.

Avd 4:

I detta Diamantsoförsök över 2140m så kommer då omgångens överlägset mest spelade häst ut, nämligen Redéns vinstmaskin 4 Margareta Tooma som nu segrat 8 av sina 9 starter sedan flytten till Daniel. Bara att lyfta på hatten för ett otroligt förvandlingsnummer. Nu är det 74% spelat på Margareta och jag måste erkänna att jag är sugen på en gardering, tänker främst då på 10 Marion Fouty Bon som var hårt betrodd i Stoeliten under Elitloppshelgen. Nurmos låter uppåt och till runt 14% måste den med. Miljonrysarna i loppet om favoriten sviker är 1 Xanthis Delicious (härdad i Frankrike) och 5 Divane Godiva från Jocke Lövgrens formstall.

Avd 5:

En skaplig Silverdivision över 2140m kommer här, och det är främst två hästar som sticker ut för mig. Spetsfavoriten 3 Sam The Man givetvis, samt bästa hästen 10 Four Guys Dream som mötte bla. Elitloppstrean Mister F Daag på Lunden näst senast. Det kan mycket väl räcka att låsa på dessa, då fina 4 Oxidizer troligen behöver ett lopp till i kroppen innan den blir segermogen och 9 Natorp Bo fått ett opassande bakspår. Miljonrysaren är 1 Final Dream som var nära att knäppa Amiral As på näsan i slutet av fjolåret, årsdebut nu men en rolig kantboll till 2% från fint läge.

Avd 6:

Klass 2 över 2140m och den som kan klara av detta lopp med få streck är att gratulera, tycker det ser snudd på omöjligt ut och det givna rådet är att helgardera. Ska jag välja en tipsetta så är det ändå toppstammade 10 Nils Zonett som får tipsnicken, härdad mot tuffa gäng på sistone och en rolig 10% spik för den vågade!

Avd 7:

Omgången avrundas med en rätt siktad Gulddivision över långdistans 2640m, här kommer ett till spikförslag i stenhårde 6 Calle Crown som stångats mot världseliten i Frankrike på sistone och gjorde en enorm insats i Copenhagen Cup (där Elitloppstrean Mister F Daag vann). Tränare Tomas Malmqvist är väldigt uppåt och det utlovas toppform på hästen. 38% känns lite underkant, så det är en spelvärd spik att avsluta med. Värst emot är helt klart bortlottade 12 Born Unicorn och 8 Esprit Sisu samt 2 Antonio Trots som överraskade med att göra ett topplopp uppe i Umeå senast. Svårt att tro någon av 1 Husse Boko eller 5 Global Welcome ska ha med segerstriden att göra, men vill man ”helgardera” så kan man lyxa till det med dessa.

Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en fin helg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips