Vi avrundar kvällen med en Cocktail!

Äntligen Fredag igen och Romme bjuder på en småtrevlig omgång, där vi får en riktig Gott & Blandat-påse med Monté, Kallblod, lärlingar samt ett fint långlopp. Bäst av allt är att vi avslutar med en Cocktail dagen till ära. 😊

Avd 1:

Ett öppet sprinterlopp inleder kvällen och här tänkte jag bjuda på en rolig tipsetta, nämligen 11 Rally Inge till endast 9%. Hästen testade på rikstoton några gånger ifjol utan att göra bort sig och går onekligen ner i klass här. Värst emot känns 6 Oliver P.Hill samt 5 Current Leader, men streck även för 4 Lewicki Zon, 7 Ceboruco, 8 Barbaris och 10 Gala Journey är att rekommendera.

Avd 2:

Montélopp över 2140m volt nu och det här loppet ska man överleva på fyra streck. Tipsnicken får 13 Don´t Be Cruel med viss tvekan, då 2 Gigolo La Marc, 3 Beamer och 7 Håna Am känns nästan lika segerfarliga. Lyxstrecken får bli 10 Another Way To Pay och 8 Sign Me Up Town.

Avd 3:

Kallblodslopp över 2140m med fördel ston. Tre hästar sticker ut och jag tror mest på den hopplöst osäkre 10 Oss Can, men då galoppen alltid hänger i luften så måste 4 Pegasus Mia och 3 Lill Hans med på lappen. 5 Läckra Lisa är värd att nämna samt 6 Stilig Karl som får en viss Ulf Ohlsson upp denna gång. Har ni en stor plånbok så unna er även streck för 7 Moe Tabac och 2 Tallmons Wiking.

Avd 4:

Lärlingarna gör upp över 2140m och given tipsetta är 1 Creme Brulee Font med snudd på överkvalificerade kusken Andras Lövdal. Vill man inte spika så är 2 Bajaro B.R inte mkt sämre i grunden, men Valentin Prevost är inte i Lövdals klass ännu. Storskrällarna kan 3 Go Without I.D och 11 Alberto Ray vara.

Avd 5:

Här gör 5 Herecomestheboom årsdebut över 2140m och får trots loppfrånvaro tipsnicken på en ren grundkapacitet. Finalist i både lång och korta E3 är tunga meriter i detta sammanhang. Motstånd saknas dock inte, utan 11 Gladiator Mearas måste med liksom roliga strecken 9 Midleton, 4 Chalie Brodde och 1 O.P´s Fantastic.

Avd 6:

Omgångens höjdpunkt är detta långlopp över 2640m, där vi också hittar bästa spiken. Jag snackar givetvis om 8 Xanthis Coktail som imponerat storligen i vinter på V75, påkörd senast vilket ledde till galopp men nu blir det revansch! Reserver blir 10 Global Bookmaker och 5 Radetzky.

Trevlig helg och lycka till på spelet!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips