V75: Min tipsetta är en rolig chanssspik

  Bollnäs står värd för veckans omgång och bjuder på en långt upplopp(207m) och har oftast en väldigt fin bana med skonsamt underlag för hästarna, bla. Daniel Reden har den som favoritbanan och tar ju med sig några årsdebutanter denna Lördag. Men med rådande väderlek så rekommenderas givetvis att kolla upp banans beskaffenhet innan inlämning. 


  Mina andelar: 


  V75-1 Silverdivision över 1640m och rätt jämnstreckat mellan 1,3,4,5 men vill man sitta riktigt tryggt i båten så streckar man 2 Urgent Call, 8 Religious och 11 Malkin också. Tipsettan ger jag ändå till Nr 5 Merritt

  V75-2 Är ett öppet diamantstoförsök och jag har en rolig idé här i 9 Moon Zappa (8%), som är van hårda gäng och en underskattad kusk i Mika Forss. Bakom denna är det vidöppet och som vanligt när det gäller stolopp är det snudd på en eller alla som gäller. 14 Ella Pace till 3% är också tidigt på lappen vid gardering. 

  V75-3 Ett fint kallblodslopp över långdistans och favorit blir Redens kallblod 11 Borkli Rapp N.O som dessutom får Uffe i jollen och den har givetvis bra chans. Har dock grävt fram en rolig skräll här i Nr 10 Emil Mollyn som får vassa kallblodskusken Erik Adielsson upp denna gång, denna häst var bla. ute mot kallblodskungen Odd Herakles under fjolåret och till 6% så måste den med även om distansen är lite ovan. 

  V75-4 Dags för Gulddivisionen över 2140m och klar favorit blir 2 Disco Volante efter uppvisningen sist och då värsta motbudet 7 Sorbet avvisar snällt upplägg i årsdebuten så känns det som en trolig spik. Värt att nämna är att Sorbet har ruggig plusstatistik på Disco! Skulle dock den något osäkra Disco Volante göra bort sig, så är ju 11 Antonio Trot väldigt bortglömd av spelarna denna gång, efter att ha svikit som storfavorit ett flertal gånger... 

  V75-5 Lägsta klassen över 2140m denna gång och jag tycker 9 Certainly är rätt favorit till sina 27% och möjlig chansspik i ett rätt öppet lopp, ruggigt kuskplus med Jorma dessutom! Men annars så gäller ofta devisen att skrällarna hittas här i lägsta klassen och i stoloppen.

  V75-6 Klass 1 lopp över 2140m volt och här finns nästa roliga tipsetta i form av 10 Danilo Brick som är van stentuff motstånd och till 16% är det en bra chansspik t o m även om man önskat sig en ännu längre distans.Vill man slippa oroa sig så streckar man även 3,5,6,7,8,9,12. 

  V75-7 Bronsdivisionen över mastiga 3140m avslutar omgången och här överlever man med största säkerhet på tre streck iform av 1 Gooner, 2 Marchall Match och favoriten 7 Västerbo Pokerface. Har man stor plånbok så kan man strecka miljonskrällarna 4 Mas Capacity, 8 Kaptah och 12 S.G Charpentier.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube