V75: Det vankas toppväder & sport från Rättvik » 1 aug. | Jimmy…

V75: Det vankas toppväder & sport från Rättvik


Denna vecka så är det traditionsenligt Sommartravets final ifrån Rättvik som står på menyn, och för första gången på 2 månader får vi klara oss utan en Jackpot…Upploppet på Rättvik är 187m och ska bjudas på absolut toppväder idag med runt 26c och sol!

V75-1

Försök till Bronsdivisionen över 2140m och det blir jämnspelat mellan 1,3,8, där jag håller 8 Marvellous Tooma som överlägset bästa hästen och en möjlig chansspik trots det usla utgångsläget. Där bakom vill jag nämna 4 My Dream Art som äntligen fått ett bra spår(haft 12-8-12 senaste gångerna)

samt 6 Mr Clayton J.F som står bra inne i klassen och trivs ypperligt med Örjan. Miljondraget i loppet är 11 Fonda Boko till 2% som har absolut knallform!

V75-2

Klass 1 lopp och det känns rätt öppet på förhand, favoriter blir Norske gästen 5 Jackson Avery och 9 Expensive med Örjan upp denna gång och bägge ska givetvis streckas. Men jag fyller gärna på med 3 The Bald Eagle som med helstängt huvudlag nog aspirerar på spets, 2 Matadoren Eme som var ute mot Bythebook senast, 6 Vien Vici som är härdad på V75 samt 11 Enriko Ha med en viss Björn Goop i sulkyn.

V75-3

Gulddivisionen över 1640m och här hänger allt på om 1 Heavy Sound håller upp ledningen eller blir fastlåst( den är obesegrad i ledningen 8 av 8). Nu möter den en elitloppshäst i 7 Elian Web som lär ladda från start (Jansson upp för första gången är nog inget plus dock) samt hästen det kommer stimmas om idag nämligen 4 Diamanten som dom går all in med vad gäller utrustning samt balans. Skulle det bli tok körning så lyfter jag fram två möjliga smällkarameller i form av 6 Snowstorm Hanover samt 10 Espirit Sisu, 2-3% på dessa herrar som var just 2a resp 3a i förra veckans Gulddivision.

V75-4

Ett kallblodslopp över tre volter ska vi också första bena ut och här tar jag ställning för 7 Våler Nikolai som är van att möta betydligt tuffare kamrater( jämnspelad med Lome Brage nyligen etc.) och har Björn Goop bakom sig igen, ska man gardera så är nog 6 Lome Storm första motbud som står 40m före.

V75-5

Klass 2 försök över mastiga 2640m och det blev ett nytt lopp efter att storfavoriten 6 Civilon ströks igår eftermiddag. Jag tror mest på 2 Matteo som gillar distansen och var duktig 2a bakom Reckham näst senast. Dock är loppet öppet nu och det skadar nog inte att strecka åtminstone 9 Adriatic Kronos samt 10 Faster Than You, men streck för 1,5,11,12 vore också att föredra.

V75-6

En rolig och jämn Silverdivision över 2140m där 7 Giant Shadow verkar bli favorit men spåret är inte så roligt direkt. Jag tror mest på 10 Man at Work som är härdad i klassen och nu får Örjan upp igen, men det kryllar av roliga skrällar här och bland dessa kan nämnas 6 Jaques Noir, 5 Flash Håleryd och 2 Highsprit som faktiskt har 5 av 5 på just Rättvik.

V75-7

Sommartravets finallopp med 300.000:- i första pris stundar och är över 2640m med tre volter. Här känns det som en eller alla och jag tycker Redens nya Italienare 11 Vae Victis Club var så fin senast att det blir nog spik i avslutningen. Klart värst emot tycker jag 14 Racing Brodda är, 1 Mr Marvelous hade många förespråkare då det var anmält barfota runt om för första gången men det är ändrat till skor nu. Vill man ha två roliga skrällar i avslutningen så lyfter jag fram 3 Exclusive Matter samt 4 Vagabond Bi.

Lycka till på liret, köp en andel samt ha en solig och trevlig helg!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips