V75: Äntligen finaler på hemmaplan

  Äntligen dags för V75 Finaler ifrån hemmabanan Solvalla och det som normalt är ett givet besök, får numera bevittna från TV-soffan. Var faktiskt denna tävlingsdag för 1år sedan som undertecknad var på Solvalla sist, innan den jäkla pandemin tog sitt grepp över världen. Solvalla kommer bjuda på ett kyligt väder (5-8 minus) och ett 196m långt upplopp. Som brukligt under dessa finaler är det 2140m som är standard.

  Mina andelar:

  V75-1  är ett Stoelitsförsök där får ett gäng nya deltagare denna gång. Jag tror dock mest på dom rutinerade damerna 5 Ultra Bright och 2 Galactica(kanske sista starten i karriären).Men i ärlighetens namn kryllar det inte av formtoppade djur här, så måla på så mycket ni har råd med är väl rådet.

  V75-2 är Klass 2 finalen och omgångens största favorit kommer ut iform av 2 Demon Ima och skulle inte broddar och dyl. ställa till det så tror jag på toppchans. Garderar man så är 1 Hefner Am och 5 Power Blaster givna! 4 Jori Boko och 6 Glimma Blixten kan plockas med för den med stor plånbok.

  V75-3 är Klass 1 final och här gillar jag verkligen 5 Morotai Degato som kan vara en klassklättrare, den modiga spikar! Dock så är det vidöppet bakom om helgardering behöver inte vara bortkastad. Första motbud är väl 2 Romero om den kan stå på benen hela vägen( hoppat alla tre gånger den startat från spår 1-3).

  V75-4 är Diamantstofinalen och det behöver inte vara fel att låsa på dom två mest spelade hästarna 2 Nouba Mom och 9 Alhambra Mail. Håller Alhambra något högre om hon klarar voltstarten. Bakom dessa kryllar det av skrällbud, och ja vill lyfta fram 1 Ella Pace(1%) 5 Hillbilly Woodland(3% och står 20m bättre till än senast) samt 12 Ofelia O.E(1%).

  V75-5 är Silverfinalen och här blir den toppstammade 6 Algot Zonett storfavorit, inget fel i det och Örjan upp är sällan nåt minus. Jag skulle dock inte vilja spela utan 9 Night Brodde och 2 Religious, även Wäjerstens andra häst 4 Merritt är given med BG upp i jollen!

  V75-6 är Guldfinalen och nu kan det väl vara dags för Gareth Boko att få vinna? Marc Elias upp är bara ett plus i min bok och det ser lovande ut till endast 20%. Annars kan man "helgardera" loppet med 7 Nadal Broline, 11 Disco Volante, 6 Dragster, 5 Antonio Trot, 10 Pacific Face(för kort distans dock) samt 3 Grainfield Aiden som lär vara 20m bättre med Jorma upp.

  V75-7 är Bronsfinalen och här kommer en häst man äntligen vill ta betalt på iform av 2 Payet D.E, som är extremt kuskförstärkt med Stefan Persson upp istället för tränaren Hanna Lähdekorpi. Jag rekommenderar ändå streck för 1 Marschall Match, 3 Cargo Door, 4 Gardner Shaw samt formkortet 10 Global Tailwind.
  Stort lycka till på spelet, knip gärna en andel, njut av toppsport från Valla och ha en trevlig helg!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube