V64 måndag ifrån Åby!

  Ny vecka, nya möjligheter och nya tjällossningar…

  Nu när man hade sett fram emot en härlig V64a från favoritbanan Axevalla, så kom beskedet under gårdagskvällen att tävlingarna flyttas till Åbytravet istället.

  Men vi hänger inte läpp för det utan får glädjas åt att beskedet kom i god tid och det blir tävlingar, lite orolig dock för att det kan tillkomma många strykningar iom flytten.

  Angående Åby så har dom som ni alla vet dubbla open stretch(kommer användas idag!) och upploppet mäter 180m. Kommer vara varmt i Mölndal under dagen(10-11c) och närmare tävlingsdagen runt 4-5c och framförallt INGET REGN nu när vi är i Göteborgsområdet. 😉

  Avd 1:

  Är ett stolopp över 1640m volt, där hästar som tjänat över 600.001:- får starta med 20m tillägg. Favorit blir nog 7 Valkyria K efter en fin insats på V75 under Nyårsafton och den ska givetvis streckas, men prickar Jepson starten med 6 Frequency Am så blir den tuff att ta ner. Sedan gillar jag verkligen 9 Queen of Trixs som är van betydligt tuffare motstånd. Tillåter plånboken streck för 1,2,3 så sitter man säkert över första avdelningen iaf.

  Avd 2:

  Är ganska lågklassigt lopp över 2140m auto med ett tak på 75000:- intjänat. I såna här lopp brukar jag förorda helgardering då det ofta kan skrälla här. Ska jag lyfta fram några roliga streck så får det bli 6 Dats Pepito och 10 Mango Tango(2%).

  Avd 3:

  Är ett sprinterlopp över 1640m auto och här startar omgångens största favorit 6 Posh Shopping med Peter Untersteiner, 69% i dagsläget känns dock lite högt och jag vill gärna ha med 3 Gitane DÍnverne(V75 härdad) och 1 Hera Sisu.

  Avd 4:

  Är ett 4-åringslopp över 2140m auto och jag vill lyfta fram en riktigt rolig miljonskräll här i 12 Trollhunter som är betydligt bättre än dom 1%!!! som han är spelad till. Men loppet är rätt lurigt och jag tycker det kan vara värt att strecka på.

  Favoriter blir nog 2 Beckham och 11 Son Hugo Pellini och dom är givna på lappen, likaså en till skräll i 10 Zeroguning till 3%.

  Avd 5:

  Nu kommer dagens höjdpunkt och det är ett lopp över 2140m volt med dubbla tillägg. Brukar vara kul att iaf ha en häst från varje volt och spelarna är nog rätt ute när dom valt att lägga favoritskapen på 1 Mirakel Håleryd, 3 Edmund och 9 Smokey Herman. Men visst ska vi försöka ha med några skrällar också?

  6 Cayucos är en fin häst och 11 Stud Muffin är van rätt tuffa gäng.

  Avd 6:

  Är också ett roligt lopp över långdistans 2640m auto, och är bli 10 Incredible Wine storfavorit men lite för stor för min smak. Jag har hittat två roliga motbud som är streckade under 10% som jag inte vill spela utan. Nämligen 11 Cambria som varit skadedrabbad, men innan dess varit ute i lopp mot Antonio Tror bla. Och 1 M.T Nosler som var ute i V75 Final på Annandagen, då vann Morotai Degato och någon sådan häst ser vi inte i detta fält direkt.

  Stort lycka till på spelet idag, köp gärna en andel av mig eller mina duktiga kollegor.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube