V64 Jackpot ifrån Axevalla

  God morgon alla i stugan och välkomna till en liten genomgång inför kvällens V64a-omgång ifrån min favoritbana Axevalla. Dagen till ära bjuds vi även på en dubbeljackpot och ATG utlovar minst 7 miljoner i 6-rättspotten!

  Vi styr som sagt kosan mot skaraslätten och Axevalla med sitt berömda långa upplopp(227m). Som ni minns ställde dom in tävlingarna förra veckan p g a tjällossning men vi hoppas på fin bana och vädret verkar bli kanon, med strålande sol och 8 plusgrader under dagen - och även plusgrader in på kvällen.

  Värt att hålla koll på under dagen är även skoinfon, då det lär bli mycket rött i startlistorna. Nu kör vi!

  Avd 1:

  Här får vi direkt ett roligt långlopp över 2640m, och favorit är med all rätt 3 Ikaros Di Quattro som ju tog skalpen av en så fin häst som Ivory Di Quattro nyligen. Vill man inte spika direkt i inledningen så måste man strecka 4 Stepping Moneyboy( 3a på V75 sist), den finska gästen 7 Battle Jack( var ”kommunare” på V86 sist) samt fina och V75-härdade 10 Man Of Steel.

  Avd 2:

  Ungdomslopp över 1640m och det lär gasas för fullt. Jag ger tipsettan till 2 Karls Helge med rutinerade Elias Strandberg, men jag vill gärna ha med 3 Rocking Flax, 11 Gitane DÍnverne och 6 Just East. Lyxstrecken blir 10 Bolt Challenger och 12 Iyan Stardust.

  Avd 3:

  Öppet och rätt lågklassigt lopp över 2140m och jag fortsätter jaga 5 Trollhunter(6%) som nu får ett bra läge också, men loppet är så pass öppet att jag rekommenderar så många streck plånboken har råd med. Värst emot mitt drag är 2 Brad Canyon.

  Avd 4:

  Är ett lopp över 2140m volt och från 20m tillägg startar en möjlig spik i 12 Upcoming Artist med vasse Jepson upp denna gång. Trots att spåret är tråkigt så är ändå hästen van tuffare gäng än detta. Därbakom vill jag lyfta fram skrällen 4 Cayucos, 5 Gateruds Kashmir, 6 Sinister Face, 9 Fux De Luxe och 10 Souzy.

  Avd 5:

  Ett fint lopp över 2140m stundar och det är välbekanta hästar som göra upp. Det är även kamp mellan ungt och gammalt då dom fina 5-åringarna 1 Karat Band och 3 Queen Of Trixs, ställs emot veteraner som 2 Thengill och formtoppade 4 Conrads Wilhelm. Troligen är det dessa fyra som gör upp om segern, ska jag nämna några utanför dom mest betrodda så blir det 6 Dokonjo och 7 Alorac Mathbell.

  Avd 6:

  Jackpotomgången avslutas med ett stolopp och spårtrappa över 2140m, favorit blir 6 C.M.T Queen Bee med Micke J och den ska givetvis streckas, men jag är nyfiken på Norske 11 Almond Paste som jag tror gör Sverigebesöket i angeläget ärende ( möjlig chansspik t o m). Vill man sitta riktigt säkert så får man ta med 3 Listas Behindbars och 10 Alibi.

  Stort lycka till på spelet och knip gärna en andel så jobbar vi in jackpotpengarna!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube