Tips till Extra V75 ifrån Vermo idag!

Extra V75-omgång denna soliga Söndag och den hämtar vi från vårt östra grannland Finland, närmare bestämt Vermos travbana beläget i Esbo(strax utanför Helsingfors).

Vermos upplopp mäter 200m och det bjuds på soligt väder och ca 12c idag. Sportsliga höjdpunkten är givetvis Finlandia-Ajo (V75-7) där segraren utöver 110.000 euro dessutom tilldelas en rosa biljett av elitloppsgeneralen Anders Malmrot. Vill ni grotta ner er ordentligt i omgången så rekommenderas det eminenta finska lopparkivet. (Se Toto officiella resultaten – Veikkaus)

Nu kör vi!

Bästa spiken:

Den hittar vi i V75-2 där det finska kallblods fenomenet 7 Parvelan Ratu ska inkassera ännu en seger. Den här hästen har alltså vunnit 39 utav 42 starter i karriären och aldrig ens missat prispallen hitills.

Det är givetvis toppchans här och den mötte flertalet av motståndarna i Nordiskt mästerskap under fjolåret och segrade enkelt från bricka 12 då. Det vore spännande att se Parvelan Ratu i Elitkampen sista helgen i Maj, och där mäta krafterna mot Månlykke A.M samt Odd Heracles. Enda brasklappen där är att hästen inte gillar långresor, vilket kan få kretsen kring hästen att tveka på en tripp till Solvalla.

Spikförslag:

För att få ett slagkraftigt system så behövs oftast minst 2 spikar, och då kan 3 Bosse Nice i Avd-1 vara en sådan. Sedan strykningen av 6 Born to Run( som jag tänkte spika) så ser det ut som att Bosse Nice har bra chans mot inte alltför tufft motstånd i V75-inledningen. 

Annars har Daniel Redén hittat en passande uppgift åt 1 Epimetheus i Bronsdivisionen tillika V75-6. Löser bara Örjan spåret så ser det upplagt ut för en tredje raka seger.

Måstestrecken:

I V75-3 som avgörs över mastiga 3120m volt, så vill jag inte spela utan 8 Main Stage som kretsen kring hästen har höga tankar om, och siktar mot Frankrike i sommar. Samt Sverigebekanta 14 Martin De Bos som nu landat i finsk regi, efter sin sejour i Frankrike hos Tomas Malmqvist samt hos Petri Puro här i Sverige. Bägge är endast spelade till 14% och kan utgöra ett roligt lås i loppet t o m.

Den som jag verkligen vill lyfta fram är dock 6 Bepe Bi i Finlandia-Ajo (V75-7), jag kan inte varit ensam om att förälskat mig i hästen efter 4-åringseliten på Solvalla förra året, då den stod för hela helgens vassaste prestation och gick i mål på 09.1 i dödens på Sister Sledge. Satt fast med alla krafterna kvar på Färjestad senast och jag blir inte alls förvånad om hästen säkrar Gocciadoros tredje rosa biljett idag.

Blir det inte Elitloppet iår, så har ni iaf en brakvinnare till Sweden Cup på Solvalla den 28 Maj.

Lycka till på spelet, köp gärna en andel och ha en fin Söndag!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips