Speltips: The Kentucky Derby » 30 apr. | Jimmy Westberg -…

Speltips: The Kentucky Derby

Då har man fått äran att försöka hitta några vinnare till Churchill Downs nu på lördag. Så jag hoppas ni kokar ordentligt med kaffe och orkar hålla er vakna fram till 00.57 - då hela galoppvärldens blickar riktas mot Kentucky Derby.

 • Med en total prissumma på 3 miljoner dollar så kan ni lita på att det kommer tävlas ordentligt under dom knappa 2 minuterna loppet pågår.

Jag kommer lägga upp en V4 för 50 kr till omgången, observera att första start där är klockan 21.40. Klicka på länken nedan om ni vill hänga med på en fartfylld afton med mycket spänning!

https://www.atg.se/?sharedBet=true&couponId=30bb723a-bf07-45b0-bdfa-ce1dba9d8161

Tycker mig även ha hittat ett roligt vinnarspel till huvudloppet Kentucky Derby, och det är dessutom en häst som vi troligen får ett rätt roligt odds på… Nämligen 15 Rock Your World!

Hästen rids av den extremt skicklige jockeyn Joel Rosario, ursprungligen från Dominikanska Republiken.

Då Rock Your World inte startade något under 2-års säsongen, så är den måhända lite ”grön” i sammanhanget. Men 3 segrar av 3 möjliga hittills i år vittnar om en talang utöver det vanliga.

Min känsla är också att hästen är snabbast i loppet. Så får Rosario till ritten perfekt kan vi alla ställa oss i kö till vinnarluckan.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

   Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips