Sista minuten tips till Solvalla idag!

Så är det äntligen dags för årets Elitlopp att avgöras och den historiskt stora segerchecken på 5miljoner ska delas ut. Tycker ändå Malmrot fått ihop ett bra startfält, trots en lite väl stor portion utav svenska hästar. Även Elitkampen ska bli rolig att bevittna där kampen lär stå mellan Melanders ögonsten Månlykke AM och norske fantomen Odd Herakles. Tack och lov är vädret betydligt bättre idag med runt 15c och lite solglimtar till och från. Solvallas upplopp mäter 200m och regerande kuskchampion är Örjan Kihlström. Nu kör vi!

Spikförslag:

Dagens bästa spikförslag tycker jag kommer i 4-åringseliten tillika V75-6, där Italienska 2 Callmethebreeze ska ha toppchans. Hästen har matchats mot stentufft motstånd i Frankrike på sistone och går ner rejält i klass denna gång. Mötte bla. vid Vivid Wise As senast och någon sådan kanon finns det ju absolut inte i detta lopp.

Vill man spela med två eller tre spikar så tycker jag Månlykke AM i V75-1 ska ha bra chans nu när rapporterna på 10 Odd Herakles inte direkt går i dur. Även i V75-4 så startar Jerry Riordans 3 Pure Atlas med bra segerchans, även om 3-åringar inte alltid är lita på så har den fina förutsättningar här och en viss Örjan Kihlström i jollen.

Måstestrecket:

I första Elitloppsförsöket (V75-2) så är en pånyttfödd 3 Cokstile ett måste att strecka till endast 16%. När man trodde hästen var ”slut” så smällde den till med en enorm insats på Vermo senast där den pulvriserade motståndet i Finlandia Ajo.

Kantbollarna:

Även två roliga rysardrag måste vi bjuda på och då tycker jag 8 Caramell Club i V75-5 är riktigt rolig till endast 2%! Hästen var hårt spelad mot Stoeliten senast i Örebro och förstärks nu med Åke Svanstedt i sulkyn. Se upp! Även en barfotadansande 6 Tattoo Avenger är ett roligt streck till bara 5% i V75-avslutningen. Är lärlingar som gör upp här och David Grundmann är en rutinerad herre som står sig väl i konkurrensen här.

Stort lycka till på spelet, köp gärna en andel idag och framförallt njut av fantastisk travsport!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips