Sista minuten analys inför Rommes Jackpotomgång!

Så är det då äntligen dags för finalen av ”Spring Race” och det är givetvis Romme som står värd för tävlingarna på Påskdagen. Dessvärre blev det lite antiklimax nu med ”endast” 14,3 extra miljoner i potten.

Men vi ska givetvis göra ett försök att vara med och dela på dom uppskattningsvis 45miljoner som ligger i 7rättspotten i eftermiddag. Kanonväder väntas upp i Borlängetrakterna med runt 15c och solsken. Upploppet på Romme mäter hela 205m och vi har en regerande kuskchampion vid namn Ulf Ohlsson. Nu kör vi!

Avd 1:

Klass 1 över 1640m volt inleder vi med och jag skulle vilja påstå att det är omgångens mest öppna lopp, tycker endast 8,9 är chanslösa här. Så strecka på att vad plånboken tål är rådet. Tipsnicken går ändå till fina 7 Velten Swarovski som är obesegrad(4 av 4) i Sverige och kan sitta i spets direkt från sitt springspår. Roligaste skrällarna är 11 Hefner Am och 12 Habrik Am som bägge är lirade till runt 4%.

Avd 2:

Diamanstoförsök över 2140m volt nu och det finns ett gäng hästar man behöver strecka här för att känna sig säker. Tipsettan går ändå till 1 Succession som det kan vara spets och slut på. Det finns en häst i loppet jag verkligen vill varna för och det är 11 Modern Times, var ute i stentuffa gäng förra året och har nu lopp i kroppen dessutom. Måstestreck till endast 7%!

Avd 3:

Gulddivisionen tillika uttagningar till Paralympiatravet gör upp över 2140m. Storfavorit blir 6 Who´s Who som svek lite som 68%are på Valla senast, men kan ha varit avelsarbetet som satte ner han lite då.

Känns ändå given att gardera med den insatsen på näthinnan och då kommer man långt med 5 Born Unicorn, 2 Milligans School samt förvandlingsnumret 9 Spickleback Face.

Avd 4:

Kallblodslopp över 2140m volt och här får man väl ändå rekommendera spik på Jörgen Westholms segermaskin 3 L.Q Widde. Står perfekt inne på pengarna och Jörgen har siktat på detta loppet länge, given spik och det är endast galopp emot som jag ser det. Vid favoritfall så är 14 Mjölner Spik, 13 Norrlands Scott, 6 Rönningsgutten samt 4 Tysvär Mikkel att tänka på.

Avd 5:

Ett riktigt fint klass 2 lopp över 2140m där man inte ska snåla med strecken. Tipsettan och kanske en rolig chansspik i detta öppna lopp, kan 9 Nils Zonett vara. Daniel Wäjersten har alltid hästarna i ordning och den här kommer klättra i klasserna under säsongen. Motstånd saknas dock inte utan 4 Brasco Brodde, 12 Ruger, 1 Livi Power, 5 Fly Fly My Dream, 10 Kee Keeper och 11 X.Tour vill jag gärna ha med på kupongen.

Avd 6:

Bronsdivisionen över 2140m och det är främst 3 Strong Heartbeat samt 4 Epimetheus som sticker ut lite för mig, kan vara ett tänkbart lås för det är öppet bakom dessa. Tänker främst på 2 Young King, 8 Borups Tornado och jätteskrällen 10 Cash Cowboy då.

Avd 7:

Silverdivisionen över 2140m knyter ihop omgången och vi får ännu en gång se fighten mellan 6 Unico Broline och 12 Phoenix Photo. Bägge dessa herrar knackar på dörren till Gulddivisionen inom kort och kommer klara det steget galant. Känns som spårlottningen avgjorde detta race nu och spiken på 6 Unico Broline känns given. Vill nämna 8 Cicero T.G som tänkbar utmanare om Unico har en sämre dag.

Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en solig dag!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips