Sista minuten analys inför Halmstads Jackpot-omgång!

  Sommarvärme, Halmstad och Jackpot…Kan inte bli mycket trevligare förutsättningar inför denna helg. Omgången ser rolig ut på förhand, med några vidöppna lopp som kan höja utdelningen ordentligt.

  Värt att tänka på är att banmästarna nere i Halmstad är överlägsna i klassen, så räkna med riktigt snabb bana nu när väderprognosen säger 16-17c och solsken dagen till ära. Även om upploppet mäter 203m så gäller det att sitta med där framme inför spurten. Regerande kuskchampion är hemmasonen Johan Untersteiner. Nu kör vi!

  Avd 1:

  Silverdivisionen inleder över sprinterdistansen 1640m och här luktar det spets & slut på 2 Sweetman. Tränaren låter väldigt nöjd och nu när motståndet lite enklare än på sistone, så är spiken till 50% att rekommendera. Skulle favoriten ha en sämre dag, så är det vidöppet bakom och främst 5 Randemar R.D, 4 Andre Ward samt för första gången barfota runt om på 12 Four Guys Dream känns spännande.

  Avd 2:

  Ett riktigt rolig klass 2 lopp över 2140m nu och här behöver det inte alls vara fel att sitta med en helgardering och låta skrällen komma. Håller dock två hästar som marginellt vassare än övriga, så det kan vara ett tänkbart lås i ett vidöppet lopp. Dessa är Kent Knutssons nya reklamhäst 2 O.M Gogentle samt Bergharns 5 Kagan. Lås eller alla är rådet.

  Avd 3:

  Gulddivisionen över 2140m och en storfavorit i 6 Extreme som ska behandlas. Att det är bästa hästen råder inget tvivel om, men nu är man redan klara för både Paralympia-finalen samt Elitloppet så det kanske inte vill vinnas till varje pris idag? 3 Night Brodde är jag väldigt nyfiken på, och stallet verkar gå ”all inn” för att kvalificera sig för Paralympia-finalen här. Klar tredje häst är givetvis 2 Ble Du Gers.

  Avd 4:

  Diamantstoförsök över 2140m och även här ser det vidöppet ut då lärlingarna hoppar upp bakom kusarna. Strecka på för allt vad plånboken tål får vara rådet till spelarna här. Min tipsetta är ändå 12 Darlington Face som jag är riktigt förtjust i och Gustav Johansson är vass i jollen med. Roliga lågprocentare är 5 Kabor Boko och 6 Anna Montana.

  Avd 5:

  Klass 1 avgörs över långdistans 2640m och här sticker tre hästar ut över mängden och det kan vara lätt och låsa på dessa. Tipsnicken till 1 Twigs Honor på kusk, läge och trivs på distansen. Men 2 Velten Red Red Red samt 6 Hannibal Face är minst lika bra hästar. Luringen i loppet är just…3 Luringen La Ma.

  Avd 6:

  Ännu ett Diamantstoförsök över 2140m volt och det ser nästan lika svårlöst ut här. 6 Honesty får tipsettan på att Erik Adielsson är så jäkla vass på att träffa från springspår, så spets och slut är inte omöjligt. Där bakom är främsta utmanare 1 Benita Winner, 8 La Sassicaia och 9 Laferrari Dimanche. På skrällfronten måste 4 Beawinner, 10 Bahama Passion, 11 Jeans´n Passion och 14 Nina Ginto nämnas.

  Avd 7:

  Bronsdivisionen avslutar omgången över 2140m och här ser det upplagt ut för Örjan Kihlström bakom 2 Titan Yoda. Var ute mot tuffa hästar hela 4års säsongen och årsdebuten imponerade också, så detta är en bra spik att avrunda med. Klart värst emot känns 6 Bravo Sabotage som spetsfavorit. Miljonrysarna är 9 Global Action, 7 Quantum Roc och 8 Ture L.A.

  Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en fin helg!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube