Omgångens superdrag kommer rensa friskt i kuponghögen!

V75-cirkusen beger sig så långt söderut vi kan komma i vårt avlånga land, och det är då givetvis Jägersro som har äran att arrangera helgens höjdpunkt. Testar en liten ny grej med en tidig analys där mina första tankar presenteras. Är självklart massa matnyttig information som presenteras ju närmare spelstopp vi kommer, men första tankarna brukar ofta vara dom rätta. 😊 Riktigt rolig omgång framför oss, välfyllda lopp och med en hel del utländska inslag från Tyskland, Holland och Danmark som förgyller loppen. Givetvis är det stora dragplåstret Svensk Uppfödningslöpning där Novembers stora snackhäst Tetrick Wania troligen börjar betala av sig till sin nya, tyska ägare… Nu kör vi!

Avd 1:

Vi inleder med ett lurigt Klass 1 lopp över 2140m volt där jag trots allt ger tipsnicken till 9 Hannibal Face, väl medveten om att hästen tagit samtliga segrar ifrån spets så känns det som bästa hästen i fältet och Kolgjinis har alltid vässat inför V75 på hemmaplan. Värst emot håller jag Holländska segermaskinen 8 Indigo samt 6 Black Mission som kommer med toppform och voltstartsspecialisten Uhrberg i jollen. Väldigt öppet därbakom och snudd på helgardering behöver inte vara bortkastat.

Avd 2:

Diamantstoet över 2140m volt och även här känns det öppet, klarar Tyske gästen 4 In Style av det Svenska voltstartsystemet så tror jag den vinner men litar inte helt på detta. 6 Afrodite Face har hoppat bort mycket pengar i karriären men får Adrian till en felfri start så räknas den extremt tidigt, liksom 1 Nocturne Zon från Lövgrens formstall. Från mellanvolten ska 9 Georgia Am och 11 Eight Hour räknas och rysaren 8 Hillarious Am som jag trodde mycket på senast inför V75 på Bjerke, endast 1% nu! Från 40m tillägg startar 13 Alhambra Mail och 15 Devs Daffodil som jag tror ändå får svårt att hinna ikapp hästarna därframme.

Avd 3:

Gulddivisionen avgörs denna vecka över 2140m och nu måste det vara dags för 7 Upstate Face att få vinna ett lopp i högsta klassen, motståndet är lättare än på länge och spåret endast oddshöjande. Värst emot är 1 Harran Boko från spets och formtoppade Mindyourvalue W.F. 3 Gareth Boko känns lite formlös nu på slutet men kan väl inte sågas helt.

Avd 4:

Omgångens höjdpunkt Svensk Uppfödningslöpning med våra bästa 2-åringar över 1640m. Given favorit är snackhästen 2 Tetrick Wania som tränaren Riina Rekilä får köra även denna gång, trots att hästen är såld till nya ägare för ryktesvis hissnande 30miljoner! Bara passa på och njuta av denna läckra häst och hamra in spiken. Det är dock 2åringar vi pratar om och 1 Sommerbrise, 3 Hepburn, 4 Julia Sisu och 9 Urban Africa är samtliga redo att slåss om segerchecken ifall storfavoriten har en sämre dag.

Avd 5:

Klass 2 över 1640m och här har jag hittat en rolig chansspik i 1 Piemonte som gör debut hos Joakim Lövgren denna gång. Detta är en kanonhäst som står väldigt billigt inne på pengarna här efter att ha startar samtliga starter utom en i Tyskland. Vid besök i Sverige förra året blev det tyvärr galopp men hästen mötte djur som Ubiquarian Face och Fort Knox då och det är ju hästar som inte harvar i Klass 2 direkt…Vid gardering så är 5 Rare Magic och 2 Midnight Special värst emot. Men som sagt till endast 22% så är Piemonte ett fynd!

Avd 6:

Bronsdivisionen avgörs över mastiga 2640m och vi ser ”kommundraget” ifrån Eskilstuna den 6/11, 3 Kurri Jari Boko som stor favorit här. Rätt favorit tycker jag ändå, men ingen spik för mig. 5 M.T Oscar är nog en minst lika bra häst och den har tyvärr hoppat bort många fina slantar i karriären. 9 Four Guys Dream gillar jag alltid, den får följa med på lappen trots lång distans. Men i detta lopp finns hela omgången roligaste drag i 1 Major Ass, den här Tyske hästen är endast spelad på 2%!!! Varit ute mot tuffa hästar som Norton Commander och Mister F.Daag i Tyskland och blir den inte fast invändigt så kommer den rensa friskt i kuponghögen. SE UPP!

Avd 7:

V75 avslutningen är en fin Silverdivision över 2140m där 1 Sweetman nog blir favorit på sin grymma insats senast och på sin imponerande statistik ifrån ledningen där 10/11 är starka papper. På en spetsbana som Jägersro är det viktigt att ta till sig, således förstahästen för mig. Gillar dock 11 Rackham enormt och kan Christoffer Eriksson få till styrningen lite bättre denna gång så är den med på målfotot, liksom fina 5 Oscar L.A. På skrällfronten lyfter jag fram 7 Rotate, 8 Adde S.H och 12 Emoji som samtliga har kapacitet för att vinna trots usla lägen.

Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en grym helg!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips