Norrlands bästa häst vinner direkt i comebacken?

Först och främst vill jag ta tillfället i akt att gratulera Andreas, Simon och Martin här på Travstugan som under helgen nådde upp i milstolpen 50.000 medlemmar. Hatten av grabbar! Travveckan inleds på vår nordligaste bana Boden, som alltid lockar med skonsamt underlag och välfyllda fält.

Upploppet mäter 200m, har en regerande kuskchampion vid namn Ulf Ohlsson. Omgångens dragplåster är givetvis Swaggers minicomeback. Nu kör vi!

Avd 1:

Vi inleder med 2140m för hästar som tjänat max 150.000:- Tipsettan ger jag till 2 Diving Duck som ändå testat sina vingar i lite hårdare sammanhang än detta. Är dock ingen segermaskin direkt, så streck för för 4 Mister B, 7 Fokus Brick, 8 Thai Pan och 12 Jerome Di Quattro vill jag iaf ha för att känna mig någorlunda säker. Den med stor plånbok helgarderar t o m Avd 1.

Avd 2:

Spårtrappa över 2140m och klar favorit just nu är 4 Estelle Ima från Roger Nilssons stall, given på lappen såklart men jag vill verkligen varna för 8 Naima Sjöhammar som göra första starten i regi Jaakko Alamäki. Hästen tränades tidigare av Svante Båth och har testat på betydligt tuffare gäng än detta. Med streck även för 5 Lillamaggan och 7 B.G Emma så är loppet låst.

Avd 3:

Dagens höjdpunkt nu när Norrlands bästa häst 6 Swagger gör minicomeback efter 7veckors pausande. Detta lopp över 2140m ska givetvis Sandra Erikssons ögonsten vinna trots vila, så vi hamrar in spiken till tråkiga höga procent.

Avd 4:

Ännu en stor favorit kommer ut här över 2140m, och det är 5 Harlem Dupuitsvert som efter några starter i Frankrike gjorde en fin debut för Roger Nilsson senast. Givet spikbud i denna låga klass! Vid galopp eller sjukdom på favoriten så kan 3 Saint Gloria, 4 Isolde Sisu och 9 Livi Promise vara segeraktuella.

Avd 5:

Spårtrappa över 2140m igen och det finns ett gäng V75härdade hästar med i loppet. Tipsnicken ger jag till 9 B.Sacramento som har fin form för dagen. Värst emot känns helt klart 12 Rambunctious Ravin och 7 Soleil DÍnverne. Skrällarna i loppet är 14 Liquifyém, 3 Thank The Maker och 4 Shawn Leejs.

Avd 6:

Vi avslutar med ett öppet lopp över 2140m där det i ärlighetens namn är ett gäng relativt formlösa djur som gör upp. Har ni råd som rekommenderar jag helgardering här. Vill ändå lyfta fram en rolig tipsetta iform utav 7 Mellby Fog, som gillar vintern liksom nästan alla Roger Nilssons hästar så till 6% är den given!

8 Arizona Dream är nog loppet bästa häst och måste tas på allvar trots knepigt spår. En annan rolig skräll i avslutningen kan 4 Bottnas Easy Cash vara, där det är anmält barfota runt om igen och endast 4% i dagsläget.

Köp gärna en andel ikväll, lycka till på liret och ha en trevlig dag!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips