Missa inte skrällen i sista avdelningen!

Vilken rolig omgång vi har framför oss ifrån Åby idag, det känns verkligen som att det kan ge bra betalt för den som hittar ”7an” och när det dessutom utlovas 47miljoner i 7-rättspotten så blir man extra taggad! Dubbla open strech på Åby, ett upplopp som mäter 187m, en kusk champion vid namn Johan Untersteiner samt en väderprognos som säger strålande solsken och 11plusgrader, är väl allt vi behöver ta med oss innan vi sätter tänderna i omgången. 

Nu kör vi!

Avd 1:

Stoeliten gör upp över 1640m och här har jag klart bäst känsla för 6 Dear Friend som återvänder efter ett litet Frankrike-äventyr, 9-åringen är en riktig hårding som är van betydligt tuffare motstånd. Värst emot är 1 Global Brilliance och 10 Carna Sensei som är en duktig sprinter. Har ni råd så strecka gärna 9 Betting Pacer och 2 Chablis Ribb så känns loppet heltäckt.

Avd 2:

Klass 1 över mastiga 2640m och det är ju en distans som passar favoriten 1 Digital Indy alldeles utmärkt, dock vågar jag inte riktigt spika då det finns flera tuffa motbud. Främst 5 Borups Tornado, 6 Rossi Garline och 7 Hemisphere är tidiga på min lapp, men även 9 Lucifer Sam, 8 Equal To None och 12 Cuenca förtänar att nämnas med respekt.

Avd 3:

Gulddivisonen avgörs över korta häcken (1640m) och hästen många kommer gå på är givetvis 10 Stoltheshow efter dennes fantomspurt senast, nu rycks skorna och Björn Goop hoppar upp så det ser lovande ut för Frode Hamres häst. Bästa hästen i fältet tycker jag 7 Upstate Face är, men det kan vara tufft att kräva seger i årsdebuten. 4 Disco Volante svek ordentligt som megafavorit senast, men nu ryktas det om skoryck och helstängt huvudlag vilket kan få en effekt på 9-åringen.

Avd 4:

Lärlingar och stolopp över 2140m volt nu och det ser verkligen öppet ut här. Mina första streck hamnar på 3 Magical Mile, 9 Donna, 10 Diversity Pellini samt 14 Lisa Lisieux. Medans dom roliga strecken är 12 Listas Tinge Ling och 13 Genie Am.

Avd 5:

Omgångens storfavorit kommer ut här över 2140m och det är Nurmos fina 6 Amalencius B.B. Den här hästen kommer klättra genom klasserna under året och tävlar nog mot sig själv i detta lopp, då det finns en liten galopprisk men det brukar Örjan lösa. Den som inte spikar måste ta med 12 Best OfDream Trio och 4 Bravo Sabotage som bägge har bra chans om favoriten gör bort sig.

Avd 6:

Omgångens svåraste lopp kommer här, stona gör upp över 2140m volt och rådet är att strecka så mycket ni har råd med! Om jag bara ska plocka ut fyra hästar så blir det 1 Sanibel, 8 Jeopardy, 13 Eight Hour och 15 Nina Ginto. Miljonrysaren är 14 So Superb som endast är spelad till 1%!!!

Avd 7:

Kvällen avslutas med ett fint Silverlopp över 2140m där dom två mest spelade hästarna (10 Unico Broline och 11 Phoenix Photo) redan är klara för finalerna på Solvalla den 26Mars, vilket man verkligen måste ta med sig då dom troligen körs lite ”snällt” denna gång. Bägge är dock tillräckligt bra för att vinna ändå så dom får följa med på lappen, liksom spetsfavoriten 5 Sweetman som verkligen älskar den positionen och blir svårslagen då. Måste varna för två skrällar också i 4 Baritone Artist som kan skrälla från ”strechen” samt framförallt 2 Innovation Love…Räcker att säga Bergh och barfotaryck på en Love You-häst va?

Stort lycka till idag, köp gärna en andel samt ha en fin helg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips