Missa inte mitt miljondrag till 5%!

  Vårvärme I luften och vi har årets sportsligt bästa V75a framför oss. En härlig kallblodsduell mellan Norges och Sveriges bästa häst, samt några stora kanoner i Gulddivisionen. Bergsåker står värd och banan har långt upplopp (200m), innerspåret är erkänt väldigt bra, samt att regerande kuskchampion är Ulf Ohlsson.

  Vädret ska dessutom bli strålande med sol och härliga 12plusgrader.

  Spelformen hos undertecknad är dessutom stigande i takt med temperaturerna (skaplig vinst på V64a igår bla.) Så häng gärna med på an andel idag!

  Avd 1:

  Bronsdivisionen 2140m och loppet ser lurigt ut, förstastrecken går till 5 Moses och en barfotadansandes 8 Gooner. Men jag gillar verkligen 2 Axel Ruda, 3 Rally Hans(kuskminus nu dock) och 10 Frodo S. På skrällfronten lyfter jag fram 6 Otroligosåfin, 12 Deede Star och 4 Jareth Boko.

  Avd 2:

  Klass 2över 2640m volt, här finns en möjlig chansspik i fina 8 Magnificent Tooma, trots lite smålurigt spår men sånt brukar ”gubben i lådan” kunna lösa. Värst emot helt klart 2 Gogobet Sisu. Vill man strecka vidare så är 7 Berra Steel och 1 Global Attention väldigt tidiga. Rysarvarning på 3 Kaj Di Quattro och 6 Again Kronos.

  Avd 3:

  Nu kommer den så äntligen, duellen mellan Norges samt världens bästa kallblod Odd Herakles och Sveriges bästa, den i kallblodssammanhang ”unge” 11 Månlykke A.M. Spårlottningens vinnare blev helt klart 6 Odd Herakles och chansen till 21a raka segern motsvarar ändå den höga segerprocenten. Ska man hitta ett minus så är det att hästen är ny hos Fredrik Fransson i Sverige(ska arbeta med avel) och att miljöbytet eventuellt kan sätta ner den. Kassaskåpssäkert lås är det onekligen att lägga till Gunnar Melanders Månlykke, klar tredjehäst därbakom är 1 Tangen Haap som Björn Karlsson nu rycker skorna på (3%).

  Avd 4:

  Diamantstoförsök över 2140m volt, och här känns det öppet. Jag har hittat två måstestreck i 14 Divine från 40m tillägg och 12 Kate Baldwin från 20m tillägg, dessa är endast streckade på 5-7%! För att sitta skapligt trygg så får man nog ändå fylla på med 3 Lyckans Cash, 4 Lovely O.O, 6 Gitte Silvåkra och 9 Juvelens Miss.F främst.

  Avd 5:

  Klass 1 över sprinterdistansen 1640m, här bli 3 Deal Done Zet klar favorit efter fem raka segrar och Redén tror den kommer göra ett topplopp idag. Den som inte spikar måste verkligen ha med 4 Fighter Lady(nära favoriten sist), 9 Power Blaster(härdad på V75) och Cash Cowboy, trots kuskminus nu med P G upp istället för Erik. En riktig kantboll till 1% kan 8 Enge Eros vara!

  Avd 6:

  En fin Silverdivision över 1640m, favorit och spikförslag på 3 Cab Lane efter sin enorma spurt på Romme sist. Till 43% så är den klart spelvärd som spik tycker jag ändå. Fina hästar emot och ska man gardera så är jag nyfiken på 11 Vae Victis Club, som kommer med två raka galopper men är enormt kapabel. 

  9 Vikens High Yield( trots bakspår), 2 Algot Zonett(fel distans) och rusaren samt spetsfavoriten 1 Betting Rebel. Känns stängt på dessa.

  Avd 7:

  Vi avrundar med en härlig Gulddivision över 2140m. Jag ger nog ändå tipsettan till läckra 2 Who´s Who, men det får inte bli för långt fram till 4 Disco Volante, som dessutom trivs bra på Bergsåker ( 3 segrar på 5 försök). Så de gäller att Örjan sitter bra på det denna gång och inte sover i kön. 

  Den Svenska Mästaren 11 Very Kronos gör årsdebut efter sitt segertåg under vintern, hästen är dock redan klar för Paralympiafinalen och lär köras snällt denna gång. På skrällfronten får vi inte glömma 1 Antonio Trot och 5 From The Mine.

  Som vanligt stort lycka till på spelet idag, knip gärna en andel och ha en härlig helg i solskenet!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube