Missa inte miljondraget i V75-avslutningen!

Äntligen Fredag och en ny fin V75-omgång att sätta tänderna i. Bergsåker är värd för festen denna gång och givetvis är den stora höjdpunkten Månlykke A.M´s årsdebut.

Värt att tänka på när det gäller Bergsåker är att innerspåret är mycket bra, upploppet är hela 200m och regerande kuskchampion är Daniel Wäjersten. Nu kör vi!

Avd 1:

Silverdivisionen inleder omgången med ett lopp över 2140m volt. Bästa hästen är givetvis 5 Algot Zonett som står perfekt inne i loppet här, men det är årsdebut och Wäjersten ligger lite lågt så gardering rekommenderas. Vill i första hand ha med 4 Van Gogh Z.S, 9 Dwayne Zet samt 7 Hector Sisu. Kantbollarna är 8 Xanthis Coktail och 3 Jaques Noir( som skrällde just på Bergsåker den 4/12).

Avd 2:

Så gör han äntligen årsdebut 3 Månlykke A.M över 2140m och Gunnar Melanders ögonsten har givetvis toppchans här efter lång vila. Gunnar verkar väldigt nöjd med hästen så spiken är given!

Vid gardering så är det väl endast 9 Bellfaks emot.

Avd 3:

En ovanligt fin Gulddivision som gör upp över 2140m och här har jag en rolig chansspik i 11 Esprit Sisu där det vankas skoryck igen och räkna med att Wäjersten ställt iordning inför detta meeting på hemmaplan. Kul spik till 16%! Annars så måste 4 Born Unicorn, 5 Spickleback Face, 9 Click Bait och 3 Disco Volante räknas tidigt. Rysaren är en smygkörd 2 Snowstorm Hanover och 8 Super Schissel.

Avd 4:

Riktigt fint klass 2 lopp över 1640m, tipsettan går till 1 Parveny där det kan vara spets och slut med skicklige Kihlström i jollen. Motbud saknas dock inte och jag vill nämna 8 Firefoot,, 3 L.A Boko och 6 Denali Doc främst. Skrällarna är 10 Love You Sweden och 4 Special Flawless.

Avd 5:

Ännu ett kallblodslopp här över 2140m, dock inte lika lättlöst som det förra…Bästa hästen är 11 Wolt som nu har lopp i koppen och 4 Ängsbrage som står perfekt inne i loppet. Vill även nämna norske gästen 10 Fantomet som får Örjan upp igen. Jagar man miljoner så ska kantbollarna 1 Blixten, 3 Sör Tinder och 6 B.W Bille med på lappen.

Avd 6:

Ett öppet och roligt klass 1 lopp över 2140m, och här kan man göra det lätt för sig med spik för bästa hästen 4 Hefner AM till endast 27%. Vid gardering så kommer loppet bli väldigt dyrt, så varför inte spika?

Värst emot är 1 Icon Mearas, men Markus B Svedberg har bla. två roliga motbud i loppet också ( 10 Hindenburg AM & 12 Fighter). Miljonrysarna är 9 Exklusiva Liss och 8 Strong Vacation.

Avd 7:

Bronsdivisionen avrundar omgången med ett vidöppet försök över 2640m. Rådet här är att inte snåla med strecken( helgardera gärna), men missa absolut inte mitt superdrag 8 Xanthis De Roi till endast 3%! 

Är det slut på streck så kanske ni klarar er på just 8 Xanthis De Roi, 7 Bugatti Miles, 10 Perpetuate och 11 Marre´s Dreamboy( ute mot Calgary Games förra året bla.)

Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en trevlig helg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips