Missa inte miljondraget i andra avdelningen!

Äntligen så är det dags för Derbydagen på Jägersro och den gula kavajen ska hitta en ny ägare. Igår föll vi dessvärre på målsnöret när Hevin Boko inte lyckades hålla undan för en för dagen strålande Kali Smart, men 6rätt och 1370:- tillbaka per andel var ändå godkänt. Men idag ska 7an sitta! Dagen till ära så ska solen skina över Jägersro och 18-19c kommer värma gott. Upploppet mäter 190m och regerande kuskchampion är Peter Untersteiner. Nu kör vi!

Avd 1:

Stayerlopp över 3140m volt inleder, och här räcker det med tre streck. Mest tror jag på Oscar L.A, men då voltstart inte är någon hit för hästen så får 5 He´s Marvelous och 9 Ferrari Sisu följa med på lappen också.

Avd 2:

Ett roligt och öppet sprinterlopp över 1640m, där jag hittat en riktigt rolig tipsetta i 10 Bring Me Money som i dagsläget är spelad till endast 3%! Med streck även för 9 Bahama Passion, 5 Argo Lux, 2 Valour Kronos, 3 Kattis J.Boko och 8 Giodano Soa så borde man sitta säkert.

Avd 3:

Derbystoet över 2140m med 1miljon till segraren och här sticker tre hästar ut för mig. Tipsnicken går till läckra 3 Hall Of Am som imponerade mest i försöket. Men Nurmos och Redén kan verkligen ställa iordning inför storloppen så 2 Hoboken Am och 8 Honey Mearas kan inte lämnas utanför. Bakom dessa så är det väldigt öppet och alla utom 9 Juni April och 10 Heloise Am kan vinna om dom betrodda har en sämre dag.

Avd 4:

Omgångens största favorit kommer ut här över 2140m och det är Redéns fina 6 Born Unicorn som imponerat enormt under hela året. Men till 70% så kan det vara värt att gardera lite även om det är rätt favorit i loppet. Tänker främst på 2 Apapmand och 9 Harran Boko som båda är bra för klassen och speciellt 2 Apapmand har en sällan skådad formtopp just nu.

Avd 5:

Legendariska K.G Bertmarks Minne över 2140m stundar, och loppet är iår inte bara för amatörer utan även kuskar med B och K-licens är välkomna. Här brukar det gasas på ordentligt och en helgardering behöver inte vara fel.

Det går även att chansspika 4 Bravo Santana som är härdad på V75 och körs av rutinerade Henrik Johansson. Men ta gärna med så många ni har råd med annars,

Avd 6:

Svenskt Travderby över mastiga 2640m för våra finaste 4-åringar. Årets upplaga måste tillhöra en av dom bästa på länge och det krävs nog sex streck för att känna sig relativt trygg. Min rakning blir 2 San Moteur, 5 Calgary Games, 3 Önas Prince, 9 Chiru, 1 Brambling och 4 Henry Flyer Sisu. Vilket häftigt lopp det kommer bli!

Avd 7:

Diamantstoförsök över korta häcken, 1640m volt. Här är det svårt att gå emot 8 Svecak Palema som trots 20m tillägg borde ha bra chans, för hästen har imponerat enormt sedan den hamnade i regi Björn Goop. Bakom favoriten är det väldigt öppet och jag vill lyfta fram 6 Heaven Mearas, 1 Manstone Two U och 2 Cash And Carry som hetaste motbuden.

Stort lycka till på liren, köp gärna en andel och njut av Derbydagen!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips