Missa inte kupongrensarna i V86-2!

Äntligen Onsdag och dags för V86, som i mitt tycke är ATG´s roligaste och mest ”spelvärda” spelform. Omgången delas broderligt mellan Solvalla( där undertecknad kommer vara på plats under kvällen) och Jägersro. Eftersom konceptet säger ”express” så kör vi på en snabbanalys på dessa 8 lopp. Häng med!

Avd 1:

Åby 2140m volt och från 20m tillägg startar en ruggigt formtoppad 7 Eight Hour, som kusken Stefan Persson tror på toppchans med. Given tipsetta!

Där bakom förtjänar 4 Athena Face, 6 Beluga West och 8 Divine Godiva att nämnas med respekt. Den med stor plånbok kan också ta med roliga kantbollarna 2 Envy Secret, 6 Super Queen C och 9 Maggiore.

Avd 2:

Solvalla 2140m är ett försök till Guldklockan(lärlingslopp), och här luktar det skräll. Rätt favorit är 6 Anna Montana men jag har två superdrag i 1 Devs Definitif (4%)som varit ute i tuffa gäng hela året, där en finalplats i Kungapokalen sticker ut ordentligt och 10 Bailamos som endast är streckad på 1%! Den här hästen var faktiskt ute mot bla. Don Fanucci Zet och Click Bait i försök till Sprintermästaren förra året, så med lite fart på loppet så kan den spurta förbi allt.

Avd 3:

Jägersro 1640m och omgångens sportsliga höjdpunkt, Breeder´s Crown för 2-åringarna. Här tror jag 5 Hepburn är en kanonspik, då stallet är ruggigt revanchsugna efter fadäsen med tvångsstrykningen inför finalen av Svensk uppfödningslöpning. Är dock 2-åringar som sagt, så kan hända en del i loppen och då ska 3 Monastery Boko och 8 Sommerbrise med tidigt på lappen vid gardering.

Avd 4:

Solvalla 1640m med tyvärr endast 7 deltagare, men det ska bli ytterst intressant att se 7 Man At Work på banan igen efter långt uppehåll. Nurmos är känd för att ha hästarna iordning direkt, så möjlig spik då hästen står för klassen i gänget. Är den inte på topp för dagen så har 6 Vichy Grif samt 5 Ready For More segerchans, kanske även 3 Gandhi Boko.

Avd 5:

Jägersro 2140m och jämnstreckat mellan 4 M.T Oscar, 2 Upper Face och 1 Nero Maximus. Samtliga måste med på lappen, men jag vill även lyfta fram några skrällar i form utav 6 Galantis, 5 Taxi Out och 9 Panamera.

Avd 6:

Solvalla 3140m volt och här står nog vinnaren på 20m tillägg, rankar 7 Made Of Stars och 11 Testa Di Cavalo först, men skrällar älskar man ju så 8 Dream Creation och 10 Typhoon Face tar vi med till fjuttiga 5-6%.

Avd 7:

Jägersro 1640m där min roliga tipsetta 11 Ikarus Love dessvärre blivit struken, detta innebär nog tyvärr att endast 7 Under Armour, 5 Power Lane och 2 Protector Tile har realistisk segerchans.

Avd 8:

Solvalla avslutar omgången med ett 3-åringslopp över 2140m. Även om det är sjukt tråkigt att avsluta V86 med en favoritspik så tror jag att 3 Crown Wise As har toppchans att vinna. Halvbrodern till Vivid Wise As såldes som 1-åring för hela 1.5milj på auktion, så den får börja betala av sig nu. Senast fick den stryk av en Holländsk topphäst vid namn Junior, men några sådana kanoner syns inte till här.

Vill man ändå gardera i slutet så lyfter jag fram 11 Kee Keeper, 2 Voice Of Reason samt 5 Kalle Taxam som möjliga kupongsrensare.

Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en trevlig kväll!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips