Missa in miljondraget som är spelad till endast 5%!

Uppmärksamheten riktas mot Norrland på Lördag och närmare bestämt Skellefteå travet som ska arrangera V75, och som extra krydda väntas det ligga 58milj i 7rättspotten, efter att Kriteriehelgen på Solvalla var tämligen lättlöst.

Upploppet på Skellefteå är endast 175m, det finns ett Open Stretch-spår som närmast kan liknas vid en stig…regerande kuskchampion är Magnus A Djuse och vädret i morgon blir uppehåll och 10-11c. Nu kör vi!

Avd 1:

Bronsdivisionen över 2140m volt och här har jag en rolig tipsetta tillika chansspik-förslag i 7 Showtimejackflower. Perfekt startspår, bra inne på pengarna och då värsta konkurrenterna dragit dåliga spår så kan detta vara guldläge att ta grepp om dom 58miljonerna! Värst emot tycker jag 5 Leave Your Sox On(uselt spår) och 11 Kalashnikov(för kort distans) är. Vill man vara helt säker på att slippa tända grillen efter Avd 1 så förtjänar även 4 Mellby Ironman, 3 Ies Elisabet, 1 Harper Seabrook och 9 Bonny Boy ett streck.

Avd 2:

Kallbloden gör upp över 1640m och i frånvaro av Odd Herakles och Månlykke A.M så har givetvis 9 Tangen Haap en skräddarsydd uppgift. Bara för Erik Adielsson att slå in straffsparken. Skulle Tangen Haap på nåt sätt komma bort i loppet så är 2 Våler Nikolai värst emot och miljonrysaren är 10 Nordsjö Odin(1%)!

Avd 3:

Diamantstoförsök över 2140m volt och här har Bergharn hittade en kanonuppgift för sin 3-åring 1 Bird Lane. Då värsta motbudet 14 Iceland Falls ströks tidigare i veckan så blir Bird Lane svår att fälla, men jag har hittade en rolig häst från 20m tillägg och det är 8 Diones Smaragd som kan få en kanonstart från det spåret. För skrälljägarna lyfter jag fram 12 Ava till endast 3%.

Avd 4:

Ett extra kallblodslopp över 2140m med spårtrappa och 15 hästar, lyftes tacksamt in på kupongen utav ATG istället för ett blekt ”guldlopp” där endast två hästar kunde vinna eller Stig Lindmarks Styrkeprov där Hail Mary skulle ha startat om 90%are(ströks dock under veckan). Och detta lopp är sannerligen inte lättlöst utan jag vill nog strecka 7-8st för att känna mig någorlunda säker. Första strecket går ändå till 14 Grisleprinsen G.L med vassa kallblodskusken Uffe Ohlsson, det kan t o m vara en chansspik för den som vill ta grepp på övriga spelarkollektivet. Bakom så är min rankingen 3, 12, 7, 15, 11, 8, 6.

Avd 5:

Klass 2 försök över 2140m och här kan det verkligen smälla, omgångens roligaste drag startar här i 7 Polar Operation som startat i tuffa 3-årings lopp hela säsongen och endast är spelad till 5%!!! 8 Maybach W.F är lika lite spelad och lika given på lappen även den. Favoriten 1 Underbarosåfin är bara en i mängden för mig, nu när det blev ofördelaktiga spår 1 för den. Är väl endast 9,10,12 som jag ser som helt chanslösa i detta öppna lopp.

Avd 6:

Klass 1 försök över 1640m och Sandra Erikssons 5 Devils Tongue har givetvis toppchans efter att ha haft ett kanonår, där det inte var långt ifrån en finalplats i Kriteriet nu senast. Skulle Devils Tongue ha en sämre dag så är det vidöppet bakom och då ger jag andra rösten till 11 Money Smile. 7 Gurra Palema, 2 Ithinkiama Genius, 10 Master Sånna och miljonsmällen 8 G.K Justus är inte heller chanslösa då.

Avd 7:

En småtrevlig Silverdivision över 2140m avslutar omgången och här måste jag bara varna för 12 Spickleback Face som såg lysande ut i sin debut för Daniel Wäjersten, från ett bättre läge hade jag spikat utan att tveka. Nu får 1 Even´s Cool Boy, 2 Van Gogh Z.S, 7 Morotai Degato och kanske även 5 The Bald Eagle följa med på lappen. Har ni råd så ta gärna med 3 Balotelli Crown till roliga 3%.

Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en härlig helg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips