Missa absolut inte draget i V75-6!

Fantastisk travsport stundar på Åby idag, då V75 avgörs och spelformen innehåller hela tre miljonlopp. Kungapokalen, Drottning Silvias Pokal samt givetvis höjdpunkten Paralympiatravets final med hela 1.5miljoner till segraren. Dagen till ära så kommer Göteborg visa upp sig från sin finaste sida med 16c och strålande sol. Upploppet på Åby mäter 187m, banan har dubbla Open Stretch och regerande kuskchampion är Johan Untersteiner. Nu kör vi!

Bästa spiken:

Hittar vi i Kungapokalens final tillika V75-3, där fjolårets kung bland 3-åringa hingstar och valacker 2 Francesco Zet imponerande stort i kvalet och visade att dominansen i denna kull kommer fortsätta även över 4-årings säsongen. Daniel Redén är med rätta lyrisk när han pratar om hästen, där ord som ”aldrig haft eller kört en större talang” verkligen betyder nåt när man vet vilka hästar som kommit från det stallet senaste åren. Från ett perfekt spår 2 kan Örjan disponera loppet hur han vill, då övriga konkurrenter lär sikta in sig på andra priset och finfina 500.000:-. Vi spikar givetvis trots den höga spelprocenten, extra skönt att veta är att hästen aldrig galopperat tidigare så 78% känns nästan i underkant.

Låset:

Bästa förslaget på lås i omgången tycker jag vi hittar i V75-2, där 3 Borups Tornado och 5 Titan Yoda sticker ut kapacitetsmässigt. Bägge känns dessutom kraftigt gynnade av den långa distansen 2640m. Då det är voltstart här så är givetvis inte spår 5 optimalt för Titan Yoda, men det får Örjan lösa med en lugn start. Till 29 resp. 23% så kan detta vara en billig lösning i ett lopp där många troligen vill strecka ett gäng till.

Måstestrecken:

I V75-6 så är 10 Rackham obegripligt lite spelad, till endast 8% är det troligen den mest felspelade hästen på V75 iår t o m. Visst att hästen möter topphästar som 5 Oscar L.A och 6 Unico Broline nu, men dessa är redan klara för V75-finalerna under Elitloppshelgen och lär knappast maxas i vare sig balans eller få ett stenhårt lopp. Christoffer Eriksson är nöjd med både hästen och bakspår nu så kommer köras för seger. Missa absolut inte Rackham idag!

Måste även varna för 5 Born Unicorn i Paralympiafinalen V75-7. Loppet ser ut att göras upp mellan hästarna 1-5 och då Born Unicorn är minst spelad i gänget (12%) samt känns formstarkast för dagen, så är det ett givet streck i detta kanonlopp!

Stort lycka till på liret idag, köp gärna en andel (har haft bra form på V64 under veckan) och ha en trevlig helg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips