Miljondraget streckat till endast 3%

  Äntligen helg igen och vi har en grym V75-omgång framför oss! 

  V75 Finaler från hemmabanan Solvalla är alltid en höjdpunkt för undertecknad och dessa finaler måste vara dom öppnaste på evigheter. Jag har svårt att tro vi hittar någon häst spelad över 40% när vi närmar oss spelstopp, vilket säger mycket om hur svårlöst det är.

  Men vi ska givetvis göra ett försök att sätta 7an och jag har ett riktigt miljondrag att bjuda på!

  Solvalla upplopp mäter 196m, regerande kuskchampion är Örjan Kihlström och det väntas mulet väder imorgon med 8-10 plusgrader.

  Avd 1:

  En ytterst öppen Klass 1 final där jag råder er att strecka på så långt plånboken räcker. Tipsettan ges ändå till 7 Timo Lane med viss tvekan. På skrällfronten nämner jag 2 Leon Zon och 1 Enge Eros som ska gå barfota för första gången i karriären, vilket alltid brukar ge en extra effekt för Love You-avkommor…

  Avd 2:

  Ett väldigt fint 4-åringslopp som ingår Margaretas tidiga unghästserie får med all rätt plats på kupongen denna gång, men inte heller här kan man snåla på strecken…Utan jag vill nog strecka 2 Hector Sisu, 5 Manny Muscle, 6 No Doubt, 8 Sidney Celeber, 9 Mr Mah Can och 10 Axel Ruda innan jag känner mig någorlunda trygg. Lyxstreck även för 1 Hulken Sisu (blir över från start, men grym spurtare) och 7 Furies Rain( som PU är nöjd med för dagen) vore att föredra.

  Avd 3:

  Klass 2 finalen stundar och inte blir det speciellt mycket enklare här, men jag har en chansspik i Berghs förvandlingsnummer 10 Condior som visade upp en imponerande vinnarskalle senast och lär gynnas av körning i detta lopp. Där bakom så är 5 Mandela Zon tidig, men ingen i loppet känns chanslös.

  Avd 4:

  Diamantstofinal med 15 hästar över 2140m och här kommer mitt miljondrag i 4 Lorelei Marie endast spelad till 3%! Nu hoppar Jorma upp och hästen står 20m bättre till mot andrahandsfavoriten 1 Georgia Am(25%), ett måstestreck på kupongen! Men jag vill inte heller spela utan 13 Call Me Brodda, som för första gången på flera år ska gå barfota runt om(9%). För att sitta hyfsat säker i båten så borde även 1,2,7 och 15 följa med på kupongen.

  Avd 5:

  Dags för Silverdivisionen och jag hoppas kunna överleva med ett lås på 1 Ubiquerian Face och 5 Global Undecided, men vill man strecka vidare ska givetvis 7 Remarkable Feet och 9 Beartime med. Två miljonsusare i loppet är 3 Mr Perfection och 12 Betting Rebel, men det är riktiga långskott såklart.

  Avd 6:

  Bronsfinalen och här har stall Kolgjini lyckats kvala in hela 4st hästar (ytterst imponerande), och det lär onekligen sätta krydda på loppet. Stallets i mitt tycke bästa häst 3 Upper Face får något överraskande Dante upp i sulkyn, vilket gör att jag lyfter fram tre andra hästar istället. 1 Sweetman ( har 7 av 8 från spets), 8 Oxidizer(toppform) och 12 Phoenix Photo(första gången barfota runt om) körs samtliga av toppkuskar och måste därför streckas tidigt.

  Avd 7:

  Vi avrundar omgången med en fin guldfinal och här sticker två hästar ut för mig, 2 Handsome Brad som var imponerande i årsdebuten sist och stenhårda Elitloppstrean 7 Sorbet. Men att nu få 6 Antonio Trot till endast 6% lockar givetvis och startkanonen 5 Disco Volante kan allt på en bra dag.

  Stort lycka till på spelet imorgon, köp gärna en andel och ha en underbar helg!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube