Jackpot och topptrav från Örebro ikväll!

Även om vädergudarna inte håller med riktigt, så är det onekligen ett fint vårtecken när Breeders´ Crown drar igång igen. Detta medför att vi får njuta av årets hittills överlägset finaste V64-omgång, som dessutom kryddas med en härlig jackpot!

Tråkigt nog verkar det blir snöblandat regn och 2c idag, men upploppet på Örebro mäter 178m och regerande kuskchampion är Rikard N Skoglund. Tänk framförallt på att i Breeders´ Crown så räcker det att komma topp 6 för att gå vidare till semifinalerna. Nu kör vi!

Avd 1:

Lopp över 2100m med idel välbekanta V75-hästar och här är väl alla spända på hur Champ Lane ska leverera i ny regi, efter att ha sålts för 1,4miljoner nyligen. Troligen så har Jernemyr/Sedström inte fuskat med träningen och har toppchans direkt. Vid favoritfall så måste 6 Astronascente Zac, 3 Golden Guard och 2 Massive Speed räknas tidigt.

Avd 2:

Breeders´ Crown för 4-åriga ston över 2100m, och här gör Redéns kulltopp 2 Glamorous Rain årsdebut efter ett väldigt fint fjolår. Givetvis är det toppchans direkt här och spiken kan nog hamras in. Det saknas dock inte motbud utan 9 Breeze, 10 islay Mist Sisu, 5 Darlington Face och 3 Impala Am har samtliga segerchans ifall favoriten har en sämre dag.

Avd 3:

Breeders´ Crown för 3-åriga ston över 2100m, och det ser väldigt öppet ut på förhand tycker jag. Första strecken går till 6 Global Diplomacy, 7 Carbonfiber och 5 Independence Day, men därbakom lurar roliga kantbollar som 2 Diva Vendil, 4 Ziva och 12 Aries. Så rådet är att måla på lite här.

Avd 4:

Långlopp över 2640m volt stundar här och två hästar sticker ut på förhand, nämligen 1 Rulle Roc och 6 Made Of Stars som bägge passar fint över den långa distansen. Ett bra lås känns det som, men vill man sträcka vidare så tycker jag 12 Ilos Sansibar och 11 Comand ska nämnas med respekt.

Avd 5:

Breeders´ Crown för 3-åriga hingstar & valacker över 2100m. Här kan det nog smälla till litegrann, även om Walmanns 3 Bedazzled Sox gjort det bra på sistone och nås ledningen så är mycket vunnit. Måste lyfta fram två roliga skrällar och det är 4 Bellissimo Face och 1 A Sniper som endast är spelade på 4-5%.

5 Rocket Tile och 9 Joe Dalton måste också nämnas som segeraktuella i detta race.

Avd 6:

Dags för dagens sportsliga höjdpunkt här i avslutningen, nämligen Breeders´ Crown för 4-åriga hingstar & valacker över 2100m, där en viss 12 Francesco Zet gör årsdeut efter ett fantastiskt fjolår med både Kriteriet & Breeders segrar. Ska verkligen bli spännande se hur hästen övervintrat, men svårt att tro Örjan kliver fram i dödens frivilligt utan risken finns att han nöjer sig med att spurta in som 2-3a. Klart värst emot är spetsfavoriten 3 Felix Orlando som dessutom har lopp i kroppen nu. Vill man inte låsa på dessa så har Westholm en bra duo i 6 Global Concept och 4 Ninepoints Lasse som kan vinna med klaff.

Johan Untersteiners nya jänkare 5 Tangled Love är helt osynad för oss spelare, men jag tror den behöver några lopp i sin nya miljö innan den ska streckas.

Stort lycka till på spelet, köp gärna en andel och ha en trevlig kväll!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips