Jackpot från Eskilstuna ikväll!

  Ny dag och ny Jackpot(fjärde i rad) för oss V64-spelare, denna gång ska vi sätta tänderna i Eskilstuna/Sundbyholms omgång och visst vore det trevlig att ta del av dom 5.5milj som väntas ligga i 6rättspotten?

  Upploppet på Eskilstuna är relativt kort med 182m, regerande kuskchampion är Jorma Kontio och vädret blir fint idag med sol och 5-6plusgrader. Nu kör vi!

  Avd 1:

  Vi inleder med 2140 voltstart och från 20m tillägg så hittar vi omgångens största favorit i 4 Eddy West, som visat fin form en längre tid och dessutom återfår Claes Sjöström i sulkyn istället för Göran Wester…Vill man inte inleda med spik så hittar jag endast två motbud. 9 Bear Hope med två lopp i kroppen och 9 Got To Dash trots att det blir skor på denna gång.

  Avd 2

  Kallblodslopp över 2140m volt nu och det kryllar inte av namnkunniga hästar direkt. Favorit bli 3 Rive Sjur med Dagfinn Aarum, men jag litar inte helt på ekipaget då det finns ett gäng galopper i raden. Jag vill gärna ha med 1,6,9,12,4 innan jag känner mig någorlunda trygg här. Jansson på kallblod är ju alltid intressant så första motbudet blir ändå 1 Västerängs Aragon vid gardering av favoriten.

  Avd 3:

  Ett lopp över 2140m volt för hästar som tjänat max 165.000:-. Som ni listat ut så är det inga storstjärnor med här då, så att strecka på lite är att rekommendera. Jag vill lyfta fram två hästar som känns relativt heta och inte är favoriter heller, nämligen 13 Eagle Hall och 8 Modern Times som bägge startar från 20m tillägg. Vågar inte helt såga favoriten Birbone O.K med Björn Goop så den åker med på kupongen också. 12 Raja Knight samt skrällarna 10 Thanator och 5 Wagger Zacker förtjänar också en plats på större kupong.

  Avd 4:

  Stolopp över 2140m med lärlingar stundar och megafavorit blir 4 Dear Matrix med överkvalificerade Magnus A Djuse. Borde självklart ha bra chans men det är ju som sagt lärlingar och ston…Jag betalar gärna för 1 Ailihphilia som gjort bra ifrån sig på V75 senaste starterna och körs av ordinarie kusk Andreas Lövdal.

  Även 2 S.G´S Accenta stod för en fin prestation senast så den får åka med på lappen, liksom en barfotaanmäld 6 Paris By Cash. Vill man ha två storskrällar så är 7 Lamona Håleryd och 9 Timetoleaveagain roliga till endast 1%!!!

  Avd 5

  Ett fint lopp över 1640m och här tror jag 4 Cruise ska ha bra chans med Björn Goop. Är en etta överst i programraden som ryker, så räkna med att det är iordningsställt nu! Värst emot är V75-bekantingarna 5 Mooney och 7 Grevin Sisu. På skrällfronten skulle 10 Messiah, 1 Imakeyouproud och 3 Frequensy Am vara tänkbara. Men Cruise till 39% tycker jag är en tänkbar spik!

  Avd 6:

  Vi sparar det bästa till sist och ett 1640m lopp med idel välbekanta hästar. Klar favorit blir 10 Jaguar Dream som var ruskigt bra när han vann Silverdivisionen på Mantorp sist, ren uppklassning på barfotabalansen då. Nu åker skorna på vad det verkar, men hästen är nog bara bäst ändå. Kul att återse den hopplöst osäkra 4 Short In Cash efter en längre Frankrikevistelse, kort distans nu är dock ett frågetecken…Den i Gulddivisionen nu härdade 7 Ural kan vara rolig till 6% i avslutningen. Men ställer inte bakspåret till det för Jaguar Dream, så avrundar nog Claes Sjöström omgången.

  Lycka till på spelet idag, knip gärna en andel och ha en härlig vecka!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube