Inför V86: långt upplopp och jackpot

  V86 ifrån Östersund stundar och bjuder på hela fyra stycken Kallblodslopp, där Derbyt och Derbystoet för kallbloden är den sportsliga höjdpunkten. Vi har även en spelstimulerande jackpot på 13 miljoner att slåss om. Östersund väntas erbjuda 12-13c och uppehåll under kvällen och återigen ett långt utslagsgivande upplopp vilket vi spelare älskar, denna gång mäter det hela 218 meter.

  Kvällens vinnande system heter alltså:

  V86-1

  Det här 1640m-loppet kan man lösa på endast tre streck, där jag håller en felfri 8 Bellfaks som klar första häst, dock är den hopplöst osäker så streck för en i toppform men icke distansgynnad 6 Våler Nikolai måste till, samt för 9 Bokli Teddy. Övriga lär ej ha något med segerstriden att göra.

  V86-2

  Ett öppet Stolopp med 14 deltagare får man försöka bena ut här, och det är nog lättare att plocka bort dom som inte kan vinna än att hitta vinnaren. 1,7,12,13 borde inte vara vinnaren, övriga har chansen känns det som. Har 11 Elsa Mearas som förstahäst ändå, den är van tuffare motstånd och gillar distansen.

  V86-3

  Nu ska Derbystoet avgöras, och jag gör det enkelt och stänger det på tre hästar. 10 Brenne Berna, 1 Alfa Lina och 2 Norheim Borka.

  V86-4

  Ett ganska fint långlopp över tre volter kommer här och det kan mycket väl skrälla här. Mest spelade är 11 Donners AM, 10 J.H Mannerheim och 2 Peter Highness sedan favoriten 1 Betting King ströks. Men jag vill även ha med en pånyttfödd 8 Ready For More samt 4 Liam Dana, för att stänga loppet helt kan man ta med lyxstrecken 6 Buzzer Beater och 7 Knifetown Lover.

  V86-5

  Kallblodslopp för eliten här och favorit blir 1 Lome Brage trots sin prestation i förra loppet och medeldistans…Nä här har jag 2 Tangen Haap som klar förstahäst på maxbalansen barfota runt om. Rekommenderar även streck på 4 Pydin, 10 Kleppe Fanden (slog Lome Brage sist) och 3 Pave Faks med Tobbe Jansson i jollen denna gång (och han kan trolla med kallblod).

  V86-6

  Ett lopp för hästar som tjänat mellan 75 001-215 000:- och man hittar väl inga storstjärnor här direkt, men en häst sticker ändå ut och det är den nu nerstrukne 8 Brunello Hall. Så en eller alla skulle jag säga i detta lopp. Min plånbok tillåter bara spik på Brunello Hall dock.

  V86-7

  Dags för Svensk Kallblodsderby med 700.000:- i första pris, och här hittar jag omgångens bästa spik i 3 Havglimt som imponerade enormt i försöket, är den ens i närheten av de prestationen så vinner den enkelt. Ska ma gardera så ska nog 2 Järvsö Elling och 9 Grisleprinsen G.L med.

  V86-8

  Ett STL Klass 1-försök avslutar omgången, och här blir 2 Pleasure For Cash storfavorit efter strykningen på 9 Jagger Boko, det är dock en häst som extremt osäker så även om det blir maxbalans och Örjan upp så vill jag ha med några garderingar. 11 Harper Seabrook har toppform och kan vara en chansspik för den vågade. Vill även ha med 5 Easy Cash, 10 First Ideal Man och 4 Global Wizard. Som lyxstreck så platsar även 7 Gardner Shaw, 1 Pane Vino och 12 Xanthis Brazil på en välgarderad bong.

  Stort lycka till idag och häng med på en andel så tar vi hem miljonerna!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube