Inför V75 lördag: bästa spiken i guld?

  Trippeltravet från Axevalla i Skara står på menyn och för femte veckan i rad så är det även en jackpot som kryddar om gången. Sveriges längsta upplopp (227m) brukar bidra till flera skrällar på denna bana, och vi kan inte klaga på vädret denna gång heller utan det verkar bli 23-24c och uppehåll!

  Häng med på en andel till jackpot-omgången här

  V75-1

  Här har vi två hästar som sticker ut på spelprocenten och det är 1 Tycoon Broline och 3 Lord Horse som är i det närmaste jämnspelade i dagsläget. Dessa möttes senast i Halmstad och då stod Lord Horse som segrare efter att Tycoon Broline galopperat i tidigt skede. Värt att notera från det mötet annars är att Tycoon Broline stod i 1.50 och Lord Horse i över 10ggr på toton. Så får Örjan ordning på Quarcio Du Chene avkomman så tror jag Tyccon Broline avgår med segern. Bakom dessa två så nämner jag 7 Gassin Am och 9 Master Sea som roliga kantbollar.

  V75-2

  Ett väldigt roligt och svårlöst försök till Diamantstoet med 14 kvarvarande hästar nu och en helgardering behöver absolut inte vara fel. Om jag ska prova att plocka ut fem hästar som måstestreck så får det bli 7 Mellby Happy, 1 Sunettan Palema, 15 Whelk, 11 Cactus och 14 Loser On Loser.

  V75-3

  En ihålig Gulddivision över den något ovanliga distansen 2640m och här har vi omgångens stora favorit 7 Handsome Brad, som är van att möta världseliten och här ställs emot i princip ingenting förutom 1 Romanesque som stod för en ruggig sista långsida på Visby senast.

  Antingen så spikar man Handsome Brad eller dubblar med Romanesque, krångligare än så behöver man inte göra det.

  V75-4

  Ett Lärlingslopp över tre volter bjuds vi på här med en berättigad favorit iform av 11 Ivory Di Quattro som körs av den ytterst kompetente Mats E Djuse, men vill gärna strecka iaf det stenhårda stoet 14 Wild Love som har ordinarie körsven Kevin Oscarsson bakom sig (sånt ska inte underskattas i dessa typer av lopp).

  Vill man känna sig helt säker så kan man strecka 13 Staro Leonardo, 9 Look Håleryd, 10 Andre Agassi, 8 Personal Goals, 6 Victory Lee och 5 M.T Nordic Spirit med duktige Henriette Larsen som brukar kunna skrälla på V75.

  V75-5

  Timo Nurmos nyförvärv Zidane Grif blir storfavorit i detta lopp, och italienaren stod för en grym spurt senast i debuten (åt vara mot svagt motstånd) och lär inte vara sämre med lopp i kroppen. Men jag litar inte helt på hästen utan vill nog fylla på med lite streck. Bla. 1 Flash Håleryd som jag surra om förra veckan som totalt ospelad från bricka 12, gjorde ett bra lopp som 4:a då och nu blir det hemmabana och kanonspår! Omgångens skrik kan det nog bli på 4 Ubiquarian Face som Kolgjinis håller högt och nästan går ner i klass nu, vill även ha med 10 Sevilla, 7 Kickoff Classic, 8 Norton Commander, 2 S.I.R Henry P.Hill samt den ”nya Harry Haythrow” 12 Pastor Power som radar upp 2,3,4:e platser på V75.

  V75-6

  Även här har vi två hästar som är likvärdigt streckade i 1 Cab Lane som Nurmos siktar mot Jubileumspokalen med och 12 Armour AS som för fem starter sedan var nära Ecurie D i mål, bakom dessa kryllar det av fina hästar till låga procent och den med stor plånbok kan absolut helgardera här.

  Min favorit till att vinna loppet blir ändå 12 Armour AS trots det tråkiga spåret, men med lite körning därframme och med det långa upploppet så tror jag bara att Riordans stjärna är bäst.

  V75-7

  Här har vi om möjligt ett ännu svårare lopp att hitta vinnaren i, och då många sällan har råd att måla på i slutet på en V75a så kan det löna sig att helgardera denna avdelning. Två roliga streck i denna avdelning tycker jag 11 Vicking Trebi (7%) och 12 Sweetman (1%) är, bägge kommer rensa fint i kuponghögen och profilera på det lååånga upploppet. Den fräcke kan låsa på dessa, annars ska nog iaf 1,2,3,7 följa med på kupongen.

  Stort lycka till och köp gärna in er på en andel!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube