Hulken starkast i det långa loppet!

God fortsättning på er i stugan! ”V75-bonanzan” som norrbaggarna säger fortsätter idag på Momarken, en bana som ståtar med ett hela 240m långt upplopp. Skulle vilja säga att det är skaplig sportlig kvalité på omgången och gissar på en omsättning runt 30miljoner. Nu kör vi!

Avd 1:

2140m volt inleder vi med, där favorit just nu är 2 Riva O och den är Frode Hamre uppåt på, så givet streck således. Har dock ett måstestreck i 5 Secret Snap som endast är spelad till 13% i dagsläget. Med streck även för tvåfaldiga miljonärskan 10 Lucky Queen Soa så är loppet helgarderat.

Avd 2:

2140m volt för kallblod som inte tjänat så mycket pengar och är totalt okända för oss svenska spelare. Här lär man behöva måla på ordentligt då jag inte tycker 11 Hauk Viktor är något att hålla i handen till 30%. Roliga fynden är 5 Stjernelill och 8 Lome Pilen som endast är spelade till 5-6%.

Avd 3:

2140m och det är ett gäng välbekanta djur som gör upp om 60000 NOK. Favorit just nu är 2 Le Rapide efter sin seger senast, men jag har två roligare idéer i 4 Strong Case och 8 Global Undefeded som varit ute i tuffare än gäng än detta och till 12-13% känns givna på lappen. Spetsfavoriten 1 Mikkel H.R, 7 Bad Nite Call Saul och skrällen 11 Orlando G.M får också följa med på kupongen.

Avd 4:

Välstammade 3 Avonaco blir med rätta storfavorit här över 2140m auto, efter sin välsmakande debut i ny regi senast. För den som inte spikar så är 6 Forever Dream och 8 Heart Of Love värst emot. Varning även för 2 Jeriko B.R samt 12 Lucky Strongbow trots uselt utgångsläge.

Avd 5:

100.000 NOK väntar segraren i detta fina kallblodslopp, där 1 Todin är berättigad favorit efter sin kanonsäsong. Jag vågar dock inte spika då jag gillar 11 Troll Solen så pass mycket, den här hästen är van att stångas mot eliten och mötte nyligen Månlykke A.M bla. som hårt betrodd. Letar ni miljonskrällar så är 2 Tangen Trygg och 10 Brenne Banker värda att streckas om favoriterna har en sämre dag.

Avd 6:

Dags för sprinterlopp över 1640m där jag vill ha med fyra streck för att känna mig trygg. Tipsnicken får 2 Greed efter flera fina prestationer på sistone, men 1 Quickstep O, 6 Six O´clockNews och 9 Jaipur B.R måste också med på lappen. Rysaren kan 7 Gone With The Wine vara.

Avd 7:

Långlopp över 2640m och här finns omgången bästa spik enligt mig! Från 40m tillägg startar fina 12 Hulken Sisu som är välbekant för den svenska travpubliken. Till ”endast” 33% så känns det helt rätt att ta ställning här. Vid gardering är 9 Super Winner given och skrällarna kan 6 Boots Hanson och 8 Gangnam Style K. vara. Men jag tror ändå Hulken är starkast i det långa loppet!

Lycka till idag, köp gärna en andel och ha en fin kväll!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips