Hilarious Am given på lappen idag! » 10 juni | Jimmy Westberg -…

Hilarious Am given på lappen idag!

Åby och Torsdagar är ju nästan lika förknippat som ärtsoppa och pannkakor under denna dag. Är väl i ärlighetens namn ingen jättehög sportslig kvalitet idag, men loppen är öppna så spelmässigt är det intressant ändå.

Åby har som ni alla vet dubbla open stretch, ett upplopp som mäter 180m och en kuskchampion vid namn Peter Untersteiner. Toppväder utlovas idag med 21-22c och solsken. Nu kör vi!

Avd 1:

Vi inleder med långlopp över 2640m volt och vi hittar en möjlig chansspik direkt ifrån 20m tillägg, nämligen 6 Upper Face som startat på frekvent i V75 under våren och senast var ute i finalerna på Solvalla(blev 5a). Går ner i klass denna gång och till 37% kan man gå på den. Värst emot är 3 Crank från startvolten och 7 Quite Special som har toppform. Kanske även 4 Imagine Boko kan få plats på lappen med Goop upp denna gång.

Avd 2:

2140m volt för ston som tjänat max 100.000:- och här kan det nog vara en god idé att inte snåla på strecken. Har man råd så tar man alla, annars kan man nog klara sig skapligt med streck för 3 Ivory Am, 4 Bluehill´s Wind, 5 Ztinas Blaze, 8 Bee Kronos och 9 Vaiana Venit. Tipsettan får med stor tvekan 5 Ztinas Blaze som aviserar barfota balans denna gång.

Avd 3:

Stolopp över 2140m även denna gång och det finns ett möjligt lås här i Italienska segermaskinen 2 Aurora Show( 13 segrar på 17 senaste starterna) och 6 Maggiore från perfekt springspår. 3e hästen är 9 Miss Silver från 20m tillägg och knepigt startspår. Vill även nämna en luring i 11 Valborg Marje som startat frekvent på V75 och nu tillbaka efter några månaders vila, även aviserat barfota ryck nu…

Avd 4:

Omgångens bästa lopp stundar, 4-åringar som gör upp över 1640m och gigantisk favorit blir 3 Balboa Lux som imponerat ordentligt iår, men till 65% så är jag sugen på att försöka fälla. Tycker 1 Hilarious Am är given på lappen till ”endast” 18%. Även 6 Billions förtjänar att nämnas nu efter ett lopp i kroppen.

Avd 5:

3-åringslopp över 2140m och det är sannerligen inte lätt att bena ut, ger tipsnicken på nåder till 5 Kagan som får Goop upp denna gång. Men missa absolut inte 4 Lukaku Di Quattro som testade lyckan i Treåringseliten på Valla under Elitloppshelgen utan att skämma ut sig, till endast 5% är den given! 1 Amazing Hazel, 2 Lorenzo Boko och 8 Affinity Face måste också tas med respekt här.

Avd 6:

V64an avslutas med en spårtrappa med 15 hästar och spikar man inte 2 Balashi från stall Untersteiner så kommer detta lopp bli väldigt dyrt, då det kryllar av dugliga hästar till låga procent. Vill varna för två storskrällar i 9 Gloster Gladiator och 12 Igor Sisu endast spelade till 2%!

Stort lycka till på spelet idag, knip gärna en andel och njut av vädret!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips