Härlig jackpotkryddad omgång ifrån Bergsåker/Solvalla ikväll!

  Äntligen Onsdag och vi har en smaskig V86 Jackpot (15milj) att jaga tillsammans. Det är min personliga favoritkombination Bergsåker & Solvalla som saxar, denna spelmässigt högingtressanta omgång. Nu kör vi!

  Bästa spiken:

  Kommer givetvis i V86-5 där elithästen 3 Admiral As gör årsdebut, och möter ett riktigt trött gäng i Gösta Bergengrens Minne.

  Hästen tävlar endast mot sig själv här (dvs endast galopp/sjukdom emot), Reijo är dessutom känd för att ha hästarna iordning direkt och siktet framöver är garanterat på Olympiatravet och sedermera en rosa biljett i slutet på Maj...

  Måstestrecket:

  Hittar vi i V86-4 tillika Spelarnas Pokal. Där det förutom 100.000:- i första pris, även ligger en direkt plats till Harpers Hanover sista helgen i Maj. Hästen jag talar om är 10 Golden Guard, som av någon märklig anledning endast är streckad på 20% (kontra favoriten 12 Certainlys 42%). Blir det barfota (som det är anmält) så är jag övertygad om att Sofia Aronssons nyförvärv vinner detta!

  Miljondragen:

  Finns gott om roliga fynd i omgången, så ska försöka bjuda på några stycken. I V86-1 så är dom Rikstoto-härdade hästarna 6 Elsztain och 11 Perpetuate ruggigt underspelade till 4 resp 6%. Sedan i V86-3 så köper jag inte alls 1 Guli Fantom till 60% utan håller 6 Kavaleren som klart bästa hästen (9%) och även 10 Buska Blyg är rolig till 5%. Spikar man inte 6 Miss Mighty i V86-7 så är 4 Dorothea Mil ruskigt tidig till 9%, en final i E3 smäller högt i detta gäng och Reijo brukar ha ställt iordning som sagt.

  Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en fin kväll!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube