Gareth Boko är spiken i jackpott-omgången


  V75 stundar från ett vintrigt Jägersro, om prognosen stämmer så bjuds det på solsken och dryga nollgradigt väder imorgon. Värt att tänka på när det gäller Jägersro annars är ju den "berömda nedförsbacken" på upploppet där det känns som att spetshästen får 10m försprång efter sista sväng. Att sitta med därframme är givetvis extra viktigt på denna bana. '

  V75 1 är en Silverdivision över 2140m med voltstart. Jag varnar för Nr1 Toddler som testade i Guld senast utan att göra bort sig. Annars känns streck för Night Brodde och Kennedy givet. En jackpotrensare kan Mr Perfection vara!

  V75 2 är ett mycket svårlöst klass 2 försök över 1640m. En helgardering behöver inte vara bortkastad nu då överlägset bästa hästen 12 Behind Bars fått sämsta läget. Lyfter fram 2 Jori Boko (11%) och 8 Das Auto(1%) som roliga bud. 

  V75-3 är Gulddivisionen över långdistans och här hittar vi en bra spik i Nr 5 Gareth Boko som tacksamt nog inte ens är favorit. Vill man inte spika så är det heltäckt med Nadal Broline, Slide So Easy och loppets mest distansgynnade häst Pacific Face. 

  V75-4 är ett stayerlopp över 3140 med dubbla tillägg. Här kryllar det av roliga drag och jag skulle inte våga spela utan 4 Ornello, 8 Chablis D.K och 12 Eclipse Am (samtliga streckade mellan 3-8%). Men i detta lopp är det lättare att hitta icke vinnarna och dom enda chanslösa är nog 1 och 5.

  V75-5 är ett Diamantstoförsök över 2140m där jag har 6 Zeta Kronos som första häst, nu när chefen själv hoppar upp i jollen. Annars är jag svag för 8 Devs Daffodil som får tävla på hemmaplan nu. Men har man storplånbok så är streck för 1,3,5,9,10,12 inte bortkastade.

  V75-6 är en Bronsdivision över 2140m och där har vi bra spik i Nr 4 Emilion som förstärks med BG i sulkyn, ett tecken på att tyskarna är här i angeläget ärende. Och efter strykningen av Four Guys Dream så det minst sagt lovande ut. Därbakom är man lite nyfiken på Riordans nyförvärv Cargo Door, även om den gärna sett att distansen var aningen kortare. Långskottet är 12 Payet D.E.

  V75-7 stundar från ett vintrigt Jägersro, om prognosen stämmer så bjuds det på solsken och dryga nollgradigt väder imorgon.
  Värt att tänka på när det gäller Jägersro annars är ju den "berömda nedförsbacken" på upploppet där det känns som att spetshästen får 10m försprång efter sista sväng. Att sitta med därframme är givetvis extra viktigt på denna bana.

  Avd 1 är en Silverdivision över 2140m med voltstart. Jag varnar för Nr1 Toddler som testade i Guld senast utan att göra bort sig.
  Annars känns streck för Night Brodde och Kennedy givet. En jackpotrensare kan Mr Perfection vara!

  Avd 2 är ett mycket svårlöst klass 2 försök över 1640m. En helgardering behöver inte vara bortkastad nu då överlägset bästa hästen 12 Behind Bars fått sämsta läget. Lyfter fram 2 Jori Boko (11%) och 8 Das Auto(1%) som roliga bud.

  Avd 3 är Gulddivisionen över långdistans och här hittar vi en bra spik i Nr 5 Gareth Boko som tacksamt nog inte ens är favorit. Vill man inte spika så är det heltäckt med Nadal Broline, Slide So Easy och loppets mest distansgynnade häst Pacific Face.

  Avd 4 är ett stayerlopp över 3140 med dubbla tillägg. Här kryllar det av roliga drag och jag skulle inte våga spela utan 4 Ornello, 8 Chablis D.K och 12 Eclipse Am (samtliga streckade mellan 3-8%). Men i detta lopp är det lättare att hitta icke vinnarna och dom enda chanslösa är nog 1 och 5.

  Avd 5 är ett Diamantstoförsök över 2140m där jag har 6 Zeta Kronos som första häst, nu när chefen själv hoppar upp i jollen. Annars är jag svag för 8 Devs Daffodil som får tävla på hemmaplan nu. Men har man storplånbok så är streck för 1,3,5,9,10,12 inte bortkastade.

  Avd 6 är en Bronsdivision över 2140m och där har vi bra spik i Nr 4 Emilion som förstärks med BG i sulkyn, ett tecken på att tyskarna är här i angeläget ärende. Och efter strykningen av Four Guys Dream så det minst sagt lovande ut. Därbakom är man lite nyfiken på Riordans nyförvärv Cargo Door, även om den gärna sett att distansen var aningen kortare. Långskottet är 12 Payet D.E.

  Avd 7 är ett klass 1 försök över 2140m och om favoriten 3 Oxidizer sköter sig så har den bra chans, speciellt när Uffe hoppar upp igen. Därbakom drar jag fram 6 Don Cash och två hästar som jag jagat i en evighet, nämligen 8 Bravo Santana och 5 Taxi Out.

  Lycka till på spelet och köp gärna en andel, så delar vi på dom 52 utlovade jackpotmiljonerna! är ett klass 1 försök över 2140m och om favoriten 3 Oxidizer sköter sig så har den bra chans, speciellt när Uffe hoppar upp igen. Därbakom drar jag fram 6 Don Cash och två hästar som jag jagat i en evighet, nämligen 8 Bravo Santana och 5 Taxi Out.
  Lycka till på spelet och köp gärna en andel, så delar vi på dom 52 utlovade jackpotmiljonerna!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube