Går det att fälla Månlykke A.M?

  Finalen av Spring Race stundar och det är Romme som traditionsenligt står värd på Påskdagen, dessvärre har jackpotinsamlingen gått riktigt trögt iår och endast 35milj väntas i 7-rättspotten(förra året var det nästan 94milj!!!). Men omgången är väldigt fin och ser svårlöst ut, så vi ska inte ge upp hoppet om miljonutdelning ännu. Rommes upplopp mäter hela 205m och morgondagen ska bjuda på strålande sol med 12 plusgrader under tävlingarna. Nu kör vi!

  Avd 1:

  Klass 1 över 2140m med voltstart inleder omgången och jag tror man kan stänga loppet med fem streck. Klar första häst är ändå 6 Astronascente Zac, som står bra inne i loppet och kan ta spets från sitt springspår. Men jag vill gärna ha med 2 Choco Garline, 4 Marre´s Dreamboy, 9 Iceland Radio och 10 Power Blaster för att känna mig riktigt trygg.

  Avd 2:

  Lärlingarna gör upp i ett Diamantstoförsök över 2140m, och då vet ni ju att förnuftet säger att man ska helgardera då skrällen alltid ligger på lut i dessa lopp. Men jag tycker mig kunna hitta en rolig chansspik i 11 Beauty Wind med vasse Mats E Djuse. Hårdast emot är 2 Harvard Student, 13 Love No Pain och 8 Qeen Roc. På skrällfronten vill jag nämna 3 She Follow Me Ås, 7 Ottilia Fri och 10 Isa främst.

  Avd 3:

  Ett öppet klass 2 försök över 2140m nu, och jag tycker den finns en möjlig chansspik i 10 Digital Eye som stod för en härligt årsdebut senast, och nu när stall Goop har fått snurr på grejerna efter en sämre vinter/vår så känns den rolig till 19%. Där bakom håller jag 12 Crank, 3 Epimetheus, 4 Global Attention och 6 Art Brown som värst emot. Skrällvarning för 2 Mojo Express och 11 Håna Am.

  Avd 4:

  Omgångens överlägset största favorit(72%) kommer ut i detta kallblodslopp över 2140m volt och startar från 20m tillägg, nämligen 8 Månlykke A.M. Som rimligtvis borde ha toppchans om inte Gunnar Melander blir uppsnurrad av dom lite vassare kuskarna (det hände då och då med Månprinsen bla.). Klart värst emot är 12 Roli Eld(står 20m efter favoriten) som ska köras barfota runt om för första gången i regi Daniel Redén. Men skulle dessa båda ha en sämre dag så är loppet vidöppet, så streck för 3,5,6,7,9,13 behöver inte vara bortkastad för den som vill bli ensam vinnare på V75.

  Avd 5:

  Ganska klassblandad Silverdivision nu över 2140m, och det räcker med fyra streck för att överleva här. Första hästen blir trots uselt läge 12 Digital Summit, sedan årsdebuterande 6 Vikens High Yield, 10 Cab Lane och semiskrällen 4 Final Dream.

  Avd 6:

  Bronsdivisionen över långdistans nu och förstahäst samt spikförslag blir 4 Rally Hans, som gjorde ett kanonlopp i Silverfinalen på Valla sist och nu studsar ner i Brons igen. Värst emot är ojämna favoriten 2 Pleasure For Cash och 6 Dwayne Zet. På skrällfronten så vill jag ändå varna för 12 Speedy Tilly, 9 McGarret, 8 Mas Capacity och 5 Zizou. Samtliga spelade mellan 2-5%!

  Avd 7:

  En fin Gulddivision över långdistans avrundar omgången, och ju mer jag kollar på loppet så fastnar jag för att 9 Who´s Who och Örjan Kihlström flyger förbi samtliga tillslut. Så till 26% är det ingen dum spik att avsluta med. Skulle Örjan köra alltför snäll och försent….(händer ju ibland), så tycker jag 7 Selmer I.H och 4 Vagabond Bi är tidigast motbud. Hedershästar som 3 Elian Web, 5 Nadal Broline och 11 On Track Piraten trivs inte som bäst över 2640m och 10 Coin Perdu ska matchas in snällt i Gulddivisionen. Kör i tid nu Örjan!

  Stort lycka till på liret, köp gärna en andel samt njut av sol och trav imorgon!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube