Fortsätter Francesco Zet sitt segertåg?

  Traditionsenligt så avgörs Sprintermästaren på Halmstad denna Torsdag och det är verkligen en häftig tävlingsdag att se fram emot. Det kommer säkerligen gå undan i loppen idag på Sveriges bästa banunderlag, speciellt som regnet under lunchtid ska övergå till solsken under eftermiddagen och kvällen. Så förhoppningsvis slipper vi en ”sprinklermästaren”... Upploppet mäster 203m och regerande kuskchampion är Johan Untersteiner. Glöm inte att spelstopp är 19.20! Nu kör vi!

  Bästa Spiken:

  Kommer direkt i inledningen V75-1 och det är givetvis 5 Francesco Zet som åsyftas. Höga spelprocent givetvis (85%) men det är motiverat och min givna vinnare av både försök och final sedan. Att Daniel Redén har sagt i intervjuer att han trodde hästen hade kunnat vinna Elitloppet iår, det säger väl allt om vilken fantastisk häst detta är.

  Måstestrecken:

  Några hästar som jag absolut inte vill spela utan ikväll är i V75-2 nr 1 Fly Light som kommer med fina meriter från USA och fått ett lopp i kroppen nu i holländsk regi. Snudd på samma kan sägas om nr 4 Narzario i V75-3, med undantaget att det är Redén-tränat nu och inte riktigt samma fina meriter. Men favoriten 6 Iznogoud Am kommer få en tuff match här. I V75-4 så är 10 Fifty Cent Piece hälften så mycket spelad som favoriten 9 Marion Fouty Bon, vilket känns helt fel i min bok. Har Fifty Cent Piece som tipsetta här!

  Skrällarna:

  I en ganska favoritbetonad omgång på förhand så hittar vi roliga skrällar i dom öppnaste loppen, vilket är V75-5 och V75-7. I V75-5 tycker jag 10 Aranka Face och 14 Honor är underspelade till 7 resp 4%. Och i V75-7 så kan värdet sticka iväg om den i toppform varande 6 Toto Barosso håller sig på benen och vinner till runt 7%.

  Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en fin kväll!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube