Fantastisk travsport från Örebro idag!

  Känner ni våren I luften nu? Breeders Crown uttagningar på Örebro idag, och man kan utan tvekan säga att årets hittills bästa V64-omgång stundar. Som om det inte var nog så är dessutom omgången kryddad med Jackpotpengar!

  När ni tippar idag, ta gärna i beaktning att dom flesta topphästarna gör årsdebut samt att det räcker att komma Topp 6 i uttagningsloppen till Breeders Crown, för att få vara med på Semifinalerna som körs på Solvalla i Oktober.

  Lite annan nyttig info är att Örebros upplopp är endast 175m långt, det ska bli 4-6c och ev lite regn på kvällen, samt att regerande kuskchampion är Jorma Kontio. 

  Nu kör vi!

  Avd 1:

  Stolopp över 2140m voltstart. Klar favorit med all rätt är Daniel Redéns fina 5 Beauty Kronos, som är van betydligt tuffare motstånd. Dock är det årsdebut, men Redens hästar är alltid väl förberedda och man kan spika här.

  Motbud är i första hand färske V75-vinnaren 7 Gitane DÍnverne, 10 Emma Rae, 9 Garca, 8 Boiling Point och den troliga spetsfavoriten 6 Klara Zonett.

  Avd 2:

  Uttagningslopp för 3-åriga Ston över 2100m. Favorit blir Per Nordströms 4 Islay Mist Sisu, som avslutade fjolåret med att vinna Svensk Uppfödningslöpning. Hon blir väldigt spännande att följa i årsdebuten nu. Är givetvis en möjlig spik, men det finns några hästar med lopp i kroppen redan som kan vara intressanta.

  Tänker främst på 9 Glorious U.M, och 2 Al´s Boozy Suzy. Några roliga singelprocentare som 3 Global Countess, 1 G.A Spencie och 6 A Perfect Face kan också platsa på kupongen. Spik eller ta med 5-6 hästar är rådet här.

  Avd 3:

  Uttagningslopp för 3-åriga Hingstar/Valacker över 2100m. Bästa hästen är i mitt tycke 3 Mellby Jinx, nu är det dock årsdebut och första gången över längre distans än 1640m. Så det kan vara läge att strecka på lite. Värst emot är 7 Mellby Joker, 5 Idomenio Sisu och 1 Ploquepin, men lyxa gärna till det med streck för 8 Larry Wood, 6 Indigo Sisu och 2 Don`t Disturb så kan du vara säker på att överleva detta lopp.

  Avd 4:

  Ett gäng V75-bekanta hästar ska göra upp över 2100m, och rätt favorit är 4 Indy Lane som nu har två lopp i kroppen efter hela 2-års frånvaro. Detta är en riktig topphäst som stångats mot hästar som Who´s Who, Chapuy, Lucifer Lane, Selmer I.H etc innan frånvaron. Det finns dock tre intressanta hästar emot om man inte vill spika, och då tänker jag främst på 1 Zinco Jet, 8 Västerbo Lexington(derbyfinalist) och hästen som storskällde på V75 nyligen 2 Grinnebys Orion. Loppet är stängt på dessa fyra djur.

  Avd 5:

  Uttagningslopp för 4-åriga Hingstar/Valacker över 2100m. Här kommer omgångens största favorit ut i 7 Mister Hercules som avslutade fjolåret med seger i Breeders Crown för 3-åringar. Har givetvis fin segerchans, men 64% i årsdebuten från spår 7…Det kryllar nämligen av topphästar i detta lopp och nästan alla är helt ospelade. 

  Den med stor plånbok helgarderar här och hoppas på storskräll! 1 Hector Sisu ser jag som värst emot Mister Hercules, men jag måste även nämna 8 Hulken Sisu (1%) och 10 Hennessy Am(3%) som väldigt roliga motbud.

  Avd 6:

  Uttagningslopp för 4-åriga Ston över 2100m. Ännu ett lopp med härliga hästar och jag tror 7 Eagle Eye Cherry kommer bli knapp favorit efter ett fantastiskt fjolår med segrar i Oaks och Breeders, men årsdebut, dåligt spår och skor på hovarna denna gång gör ju att man vill gardera. 2 Barbro Kronos ska givetvis med på kupongen, sedan är jag väldigt nyfiken på Berghs nya jänkare 1 Fifty Cent Piece och vi ska såklart ha med några skrällar i avslutningen också. 8 Bank Wise As, 9 Globalizer och 10 Global Brilliance är samtliga tillräckligt bra för att vinna här och endast spelade mellan 2-8%.

  Njut av fantastisk travsport idag, köp gärna en andel till Jackpoten och ha en härligt dag!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube