Don Fanucci Zet tillbaka som en vinnare igen?

  Äntligen Lördag igen och dags för V75, även denna vecka så har vi dessutom en liten jackpot som kryddar omgången. Det är Årjängs idylliska travbana som arrangerar tävlingarna och det väntas komma rätt mycket publik, nu när vädret verkar bli fint med runt 20c under dagen. Dagens höjdpunkt är givetvis Årjäng Stora Sprinterlopp med 600.000:- i första pris. Upploppet mäter 205m och regerande kuskchampion är Carl Johan Jepson. Nu kör vi!

  Bästa Spiken:

  Kommer i just ovan nämnda Årjängs Stora Sprinterlopp där Daniel Redén väljer att sela ut fjolårets Elitloppssegrare Don Fanucci Zet. Hästen startade som storfavorit i Elitloppsfinalen även iår, men överraskade med att galoppera från start då. Nu rycks skorna igen och Örjan kan ta det lite lugnare från start här ifrån spår 9. Då värsta motbuden fått sämre startspår, så talar allt för ännu en storloppsseger för firma Redén/Kihlström.

  Måstestrecken:

  I V75-1 startar 9 E.Type Cash som stångats mot dom bästa i Danmark (Emoji bla.) på sistone, och Flemming Jensen kommer alltid över med hästar i toppform och som har segerchans.

  Litar inte helt på favoriten i kallblodsloppet V75-3 utan har 2 Crussi Dull som klar förstahäst, på barfota balansen har det varit en ny häst och Uffe Ohlsson är grym på att köra kallblod.

  I ett öppet klass 2 försök tillika V75-4 så måste jag lyfta fram 12 Red Rum som Redén hyllar ordentligt och som ”fjärdehandare” är det kanske t o m en bra chansspik. Örjan upp är inget minus direkt heller…

  Bästa skrällen:

  Hittar vi i V75-5 där 12 Castor The Star är härdad i tuffa gäng och det här Klass 1 försök känns inte som det värsta den mött direkt…Två strykningar i loppet ökar dessutom chansen för Örjan att flyga fram längst ut på upploppet sedan.

  Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha fin helg!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube