Click Bait bara bäst i Takter-Trofén?

  Dags för Mantorp att få arrangera sin årliga V86-omgång och den håller fin sportslig kvalitet dessutom. Även sista gången för iår det är en bana som är ansvarig för V86an, om 2v så är V86-Express igång igen (Extra V75 med Jubileumspokalen nästa Onsdag). Upploppet på Mantorp mäter endast 177m och regerande kuskchampion är Carl Johan Jepson. Nu kör vi! 


  Bästa spiken:

  Det är omöjligt att inte utnämna 6 Click Bait i V86-4 till detta. Hästen har stångats mot världseliten i alla stora lopp i Sverige under året och man kan onekligen säga att hästen går ner i klass här i Takter-Trofén. Även om det är 2140m istället för favoritdistansen 1640m så tror jag inte Per Lennartsson bränner denna straffspark. 

  Måstestrecken:

  Några hästar som inte skulle våga lämna utanför kupongen är i V86-1  7 Gambino Brick, V86-5  9 Lucille Boko och V86-6  10 Capital Gain C.C. Gemensamt för dessa är att segerchansen är betydligt högre än dom låga procenten i dagsläget (mellan 8-20%).

  Rysaren:

  Bästa skrällen i hela omgången tycker jag kommer i V86-2 där 6 Jiggi är ett fynd till endast 8%. Att dessutom Björn Goop hoppar upp första gången gör inte saken sämre! Två andra fynd som förtjänar att nämnas är V86-3  8 Silvertail( 7%) och i V86-7  2 Marinho Boko som mött tuffa gäng iår och nu rycks skorna med...jag läser endast 3%!


  Stort lycka till på spelet, köp gärna en andel och ha en fin dag! 
  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube