Blir det ny uppvisning av Calgary Games?

Trots att Kriteriet och Oaks-finalerna sedan förra året återfinns på Lördagen, så har Solvalla lyckats få ihop en fin tävlingsdag även på Söndagen. Där kvalen till Europaderbyt och Frances Bulwards lopp med hela 750.000:- i förstapris stick ut som sportsliga höjdpunkter. Tur med vädret har vi även idag, med 18c och strålande solsken över Nationalarenan. Vars upplopp mäter 196m, och regerande kuskchampion är en viss Örjan Kihlström. Nu kör vi!

Avd 1:

Stoeliten inleder med ett lopp över 1640m. Här förtjänar verkligen formtoppade 6 Kali Smart tipsnicken, men jag vågar inte spika när läckra 11 Hevin Boko återfinns i startlistan. Bakom dessa två så tycker jag även att 1 Racing Brodda, 10 Miracle Tile och 2 Dixie Brick har chans att vinna.

Avd 2:

Lurigt lopp för hästar som max fått tjäna 275.000:- och det görs upp över 2640m volt. Två hästar sticker ut lite kapacitetsmässigt och det är 2 Vermithrax och 13 Kapten Brodde. Dom kommer dock från galopp vid senaste starten och är väl inget att lita helt på. Har ni råd så är väl råd att ta med alla här och hoppas på en storskräll. Vill framförallt tipsa om 9 Loveyouecus som har toppform och startar från ett spännande springspår, endast 7% i dagsläget!

Avd 3:

Uttagning till Europaderbyt över 2140m, och här startar en viss 6 Calgary Games…Det räcker egentligen med att säga det, så det är bara att spika och njuta av uppvisningen från denna otroliga häst.

Avd 4:

Också uttagning till Europaderbyt och det ser lovande ut för 7 San Moteur efter en invändig strykning. Skulle Goops häst ha en sämre dag så kan 1 Global Badman, 3 Napoleon Cash, 5 Marre´s Dreamboy och 6 Sahara Jaeburn blanda sig i segerstriden.

Avd 5:

Ett roligt lopp med 15 startade över 2140m där våra bästa ungdomar gör upp. Det är väl här det ska ”smälla” ordentligt för att omgången ska ge bra. Vill framförallt tipsa om 15 Gogobet Sisu som en rolig kantboll till 9%!

1 Hannibal Face, 4 Final Whistle, 5 Your Dreamlove, 8 Loveexplosion H.C och 10 Made Of Stars är också givna på lappen, men måla gärna på så mycket plånboken tål.

Avd 6:

Dags för dagens höjdpunkt Frances Bulwards lopp, över 2140m med hela 750.000:- till segraren. Min tidiga tipsetta 9 Who´s Who ströks tyvärr tidigare under veckan, så nu sticker 2 Milligans School och 7 Very Kronos ut tycker jag.

Bakom dessa så har även 1 Cyber Lane och 5 Milliondollarrhyme vinstchans och jag måste även nämna 4 Esprit Sisu som är påväg att växa in i högsta klassen nu.

Avd 7:

Klassiska Walter Lundbergs Memorial över mastiga 3140m volt avrundar omgången. Är framförallt tre hästar som jag vill lyfta fram, 10 Algot Zonett, 13 Coin Perdu och 8 Maestro Crowe känns huvudet högre än övriga.

Skulle det gå utanför den trion så är 11 Digital Dominance, 7 Don Cash och 9 He´s Marvelous hetaste motbuden.

Stort lycka till på spelet, köp gärna en andel och njut av vädret samt travsporten idag!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips