Bästa hästen spelad till endast 6%!

Jackpotfeber-veckan avslutas med att 55miljoner ska delas ut oss som sätter 7rätt imorgon, och det är passande nog min favoritbana Axevalla som står värd för helgens höjdpunkt! Sveriges längsta  upplopp (227meter) ger loppen en extra krydda och regerande kuskchampion är André Eklundh. Ett tips är att avvakta lite med inlämningen imorgon för att se hur banan hanterar dom 4-5plusgrader som prognosen säger, då kladdig bana kan missgynna flera av dom betrodda hästarna. Nu kör vi!

Avd 1:

Vi inleder med Silverdivisionen över 2640m volt och given tipsetta är 5 Four Guys Dream som verkligen samlat ihop till en seger nu, efter tre raka andraplatser mot tuffare gäng än detta. En brasklapp dock är att hästen inte vunnit över långdistansen ännu och att det blir vanlig vagn denna gång. Vill man inte spika så är hemmahästen 9 Unico Broline klart värst emot och streckar man vidare så ska 8 Arch Lane och 10 Andre Ward med på lappen.

Avd 2:

Diamantstoet nu över 2140m volt och 15 hästar, vilket är helläckert ur spelsynpunkt. Här måste ni bara strecka 15 Bahama Passion som är fältets överlägset bästa häst, låt vara att det är årsdebut men 6% är ett fynd. Vid årsdebut ifjol slutade hon 4a bakom Honey Mearas och Sayonara, samt slog Chablis Ribb och Florist bla. Jag ser inga såna hästar i startlistan denna gång direkt...Den modige spikar fräckt, annars kommer det kräva ett gäng streck och då vill jag lyfta fram 9 Don´t Be Shy främst.

Avd 3:

Gulddivisionen över 1640m och efter strykningen av 7 Hazard Boko, så har nog Ulf Ohlsson en straffspark utan målvakt att förvalta bakom 1 Disco Volante. Spekulerar man i galopp för Disco så är 3 Remarkable Feet värst emot tycker jag.

Avd 4:

Bronsdivisionen gör också upp över 1640m och här kommer startkanonen 2 Pere Ubu leda loppet länge. Dock är väl inte maralen helt på topp för dagen, så jag vill varna för norske gästen 10 Goldstile som imponerade ordentligt senast coh det långa upploppet lär passa hästen fint. Jämnt bakom dessa två, men 12 Beckham har toppform och finske gästen 4 Bismarck Comery kan vara ett roligt streck.

Avd 5:

Öppet klass 2 lopp över 2140m, där jag ger tipsnicken till 4 Hobart som gjorde en fin insats senast på Valla i ett Margarets-lopp. Kan t o m vara en chansspik i ett annars streckkrävande lopp. Oskar J har två tuffa motbud i 1 Rocket Boy och 6 Adlon Amok, sedan gillar jag verkligen 11 Darlington Fame samt 12 Global Bodyguard. 

Avd 6:

Ännu ett Diamantstoförsök över 2140m volt men det här loppet hoppas jag kunna lösa på 2-3 streck. Tipsettan går till en personlig favorit "Isemanden" Flemming Jensens uppsittning 13 Eenymeenyminymoedk som var kanonfin på Ålborg senast och Flemming gör sällan resan över till Sverige med hästar som inte har segerchans. Hemmahästen 8 Cash and Carry måste givetvis streckas, med Jorma upp denna gång och tredje rösten får 7 Quiz Roc. Dessa tre höjer sig över mängden tycker jag.

Avd 7:

Klass 1 över 2140m avslutar omgången och jag tycker två hästar sticker ut. Bäst segerchans har 7 Gordon Brodde som kan klättra i klasserna iår, samt 2 Borups Tornado som varit riktigt fin i regi Stenströmmer nu. Mycket spel på 4 Ican Mearas men den rankar jag ner en bit och tycker isåfall 6 Habrik Am, 11 Fenix Brick och 12 Best Ofdream Trio är betydligt roligare streck. (2-4% på den trion).


Stort lycka till på liret, köp gärna en andel och ha en riktigt trevlig helg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips