Analys inför Derbyuttagningarna på Jägersro.

Precis innan “V86 Super Days” drar igång med start imorgon, så får vi en häftig V75-omgång ifrån Jägersro där Derbyuttagningarna för våra 4-åringar går av stapeln (finalerna är Söndag 5/9). Värt att tänka är att det är dom två bästa i varje lopp som går till final.

Upploppet på Jägers mäter 190m och regerande kuskchampion är Peter Untersteiner. Nu kör vi!

Avd 1:

Omgången största favorit kommer ut direkt i inledningen i form utav 2 Önas Prince, som varit kullens överlägsna kung hittills med segrar både i Kungapokalen och Sprintermästaren. Nu siktar givetvis formtränaren Per Nordström på en sällsynt trippel och detta försök borde Önas vinna tämligen enkelt.

Vill ni försöka fälla den stora favoriten så är 3 Kurri Jari Boko rolig som 2%are, även 4 Marre´s Dreamboy med Örjan upp denna gång kan vara spännande.

Avd 2:

Denna avdelning blev lite mer spännande sedan 11 Brambling drog bakspåret och Örjan kanske nöjer sig med att måtta in hästen till en 2a plats. Är öppet bakom Brambling och det lär krävas ett gäng streck här. 9 Hennesy Am är given till endast 8% med Goop upp! Vil gärna ha med 4 Kuyt F.Boko, 10 Amalencius B.B och 3 Ready Tonight också.

Avd 3:

Här kommer Goops läckra 2 San Moteur ut som stor favorit efter sin imponerande årsdebut den 16/6 då hästen vann överlägset trots galopp. Det som oroar lite denna gång är att hästen vilat igen, men finalplatsen känns ändå given då jag endast hittar ett motbud i detta lopp… Och det är 1 Selected News som dragit ett smaskigt läge här.

Avd 4:

Ett uttagningslopp till Derbystoet kom med på kupongen också, och det avgörs över 2140m istället för 2640m som i hingstarna uttagningslopp. Loppet känns rätt öppet och jag vill gärna strecka 5 Hall Of Am, 3 Sayonara och 7 Chablis Ribb framförallt. Men har ni råd så ta gärna med 4 Caramelle T.T, 2 Nashy Håleryd och 6 Keira De Veluwe för att sitta helt säkert här.

Avd 5:

Det på förhand öppnaste försöket kommer här, om man inte bara chansspikar 7 Mr Mah Can som har toppform för dagen. Endast 26% i dagsläget! Men spåret är inte det ultimata så det kan vara värt att måla på. 1 Elegant Ima, 10 Henry Flyer Sisu och 4 Readly Lavec är givna på lappen och på skrällfronten så vill jag varna för 2 Axel Ruda, 3 Chestnut Bojje och 9 Yuvaraj.

Avd 6:

Ännu ett spikförslag startar här och det är Nurmos stora Derbyhopp 3 Calgary Games, som kommer med endast fem starter innanför västen. Men Nurmos vet vad han gör och säger att detta är en av hans bästa hästar han tränat. Tror hästen har toppchans här, speciellt sedan värsta motbudet 10 Mister Hercules dragit ett bakspår.

Avd 7:

Omgången avslutas med ett öppet lopp, där jag blivit klart mest imponerad av 11 Chiru och till endast 19% är det ett roligt spikförslag! Favorit i dagsläget är 2 Titan Yoda och den är given vid gardering liksom 6 Staro Obrigado, 5 Kissinger Boko och 12 Halo Am. Kupongrensarna kan 7 Parker, 4 Hindenburger Am och 9 Hat Trick vara.

Stort lycka till på spelet, knip gärna en andel och njut av fantastisk travsport!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips