V86-tips: Spets och slut på Jägersro

Känns som det var längesen det var jackpot på V86 så visst kändes det lite efterlängtat att få jaga de lite extra pengar under den mörkare novembermånaden. Så nu gäller det att fundera på vilka som trivs när det blir kyligare men samtidigt vill springa med optimal balans innan det är barfotaförbud.


 • V86-1

Jägersro och kortdistans så visst luktar det spets och slut. Som jag läser det är 1 Heimaey som tar ledningen och då blir man såklart ett spikförslag i ett annars öppet lopp. 4 Joli Mearas har en fin stil men har inte fått ut allt ännu. 5 Miking har ett bra läge och ska absolut räknas vid gardering. Jag streckar gärna på ännu mera om man inte spikar direkt.

Rank: 1, 4, 5, 7, 2, 3, 8, 6, 9


 • V86-2

4 Working Class Hero, 2 Frihet och 1 Notice´em tycker jag sticker ut som de intressanta hästarna och de har bra lägen så dessa tre är måste på min kupong. Men det är unga och svåra att veta hur de utvecklas och därför garderar jag 10 Redzone, 7 S.G.Mistral som kan springa på bra och tillslut 12 Jaguar Journey som har sämsta läget men visst kan man runda alla om man tar steg framåt.

Rank: 4, 2, 1, 10, 7, 12, 6, 5, 11, 9, 3, 8


 • V86-3

2 Mateo di Quattro tror jag tar hand om ledningen och sedan måste de på tillägg vara ritkigt bra för att hinna ikapp. Jag spikar! Ska man gardera tycker jag att det är 6 Matchpoint Pellini och 5 What a Winner som har intressanta lägen på tillägg och får de tidigt slag på första volten kan de utmana. 12 Extreme A.F och 4 Mirella Zaz är rysarna bakom.

Rank: 2, 6, 5, 12, 4, 13, 11, 8, 7, 1, 9, 10, 3


 • V86-4

1 Esprit Sisu tror jag tar hand om ledningen och sitter man där kommer man bli svår att ta sig förbi och kan vara en spik. 4 Brambling har nu vunnit två raka mot lättare motstånd och nu får vi se om man kommit tillbaka till det många trodde innan säsongen startade. 7 Admiral As vet man inte var man har utan man kan runda alla och galoppera när som helst, tuff att lämna utanför.

Rank: 1, 4, 7, 3, 5, 6, 8, 2, 9


 • V86-5

4 Il Forte var tillbaka i form senast och även om man släppte och fick fritt fram gratis så gick man bra och nu kommer man nog ladda max mot spets och bara springa på, ska bara vinna detta. För den som garderar är det att 8 Aramis Face har hittat drömformen och kan utmana sista biten.

Rank: 4, 8, 9, 3, 5, 2, 6, 1, 7


 • V86-6

10 Samedi har ett bra utgångsläge med springspår på tillägg och kan komma bra på det direkt och får första strecket. 5 Happy Go Pepper och 1 Dailia Jet vill gärna vara framme tidigt och 7 Chic kan vara den som springer med och skräller, fyra streck ska med.

Rank: 10, 5, 1, 7, 9, 2, 8, 4, 11, 3, 6


 • V86-7

4 Galantis ska vara favorit och kanske borde spikas från ett bra läge, men 2 Red Mile Brodde tror jag tar spets och satt fast senast och det vill man inte göra nu. Kanske dagens lås? Jag chansar dock med 10 Natorp Bo och 7 Arvid S.H som skulle gynnas av tempo hela vägen.

Rank: 4, 2, 10, 7, 6, 3, 8, 1, 9


 • V86-8

6 Jerka Sting tycker jag varit bra och skulle man ta sig till ledningen så borde man bli svår att hinna ikapp. 1 Likeaboss kan dock sitta i spets och jag tror inte man släpper och därför vågar jag inte spika utan streckar dessa två och minst 12 Mellby Indigo som jag tror är bäst i grunden men har svåraste läget. 10 Ninepoints Yankee och 2 Fight for Victory är skrällarna bakom de bästa hästarna och kommer med på systemet.

Rank: 6, 1, 12, 10, 2, 11, 8, 3, 9, 4, 7, 5

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

 • Bra välkomstbonus
 • Bra utbud på vardagstravet
 • Bra kundsupport
 • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips